Başkan Kocamaz’dan ‘FETÖ’cü general tepkisi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Kocamaz’dan ‘FETÖ’cü general tepkisi!


 

Büyükşehir Belediyesi’nde “FETÖ’cü generale maaş veriliyor” iddialarına, “Terbiyesizlik” diyerek tepki gösteren Başkan Kocamaz, belediyede çalışan emekli komutanın FETÖ ile bağı olmadığını ve belediyeden sadece ‘12 bin TL’ maaş aldığını açıkladı!

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı Nisan ayı birinci bileşimi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Komisyonlardan ve idareden gelen raporların görüşülmesinin ardından, son günlerde ortaya atılan FETÖ tutuklusu bir komutanla birlikte görev yapmış bir generalin belediyede işe alındığı iddiaları birleşime damga vurdu.

“SADECE ‘12 BİN LİRA’ MAAŞ ALIYOR”

Belediye çalışan emekli generale sahip çıkan Başkan Kocamaz, generalin emekli olduktan sonra 6 bin lira maaş aldığını, belediyeye işe başlamasının ardından ise 12 bin lira ödendiğini söyledi. Emekli generalin aldığı 12 bin lira maaşın abartıldığını ima eden Başkan Kocamaz, “Büyükşehir belediyemizde çalışan bir general arkadaşımız var ulaşımla ve özellikle helikopterle ilgili havacı bir general. Bunu bugün sosyal medyada taşımışlar ve 15 Temmuz hadiselerinde tutuklanan komutanlarından biriyle çalıştı diye gerçekten edepsizce arkadaşımızı da töhmet altında bırakmaya çalışmışlar. Adam askerse nasıl çalışmasın, elinizde belge varsa biz size şapka çıkartırız ama o dönemde çalıştı diye insanları töhmet altında bırakmak terbiyesizliktir. Bu arkadaşımız 6 bin lira maaş alıyordu emekli olmuştu ve biz bunun üzerine ‘belediyeye gel işleri takip dedik’ birçok problemli de çözdü. Burada da 12 bin lira maaş alıyor. Bu belediyede ilkokul mezunu çaycıların 14 bin lira aldığı dönemleri yaşadık biz. Şimdi 12 bin lirayı FETÖ’cü birinin yanında görev yapmış birine veriyor diye bugün sosyal medyaya yazmışlar. Bunlar çok açık bir ifadeyle terbiyesizlik. Bunları da şiddetle kınıyoruz. Bu belediye üzerine oynanan oyunlarda bunlar da başrollerde oynadılar. İnsanların kafasını karıştırmaya çalıştılar, insanların şerefiyle haysiyetiyle oynadılar” diye tepki gösterdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA