Yaralı polislerin durumu iyi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yaralı polislerin durumu iyi


 

Mersin’in Aydıncık ilçesinde geçen hafta yaşanan kazada yaralanan 6 polisin durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Anamur ilçesindeki programını takip etmek üzere 8 Nisan'da Mersin kent merkezinden ilçeye giden çevik kuvvet polislerini taşıyan 33 D 3412 plakalı otobüs, Aydıncık ilçesi Gilindire Mağarası civarında aşırı yağışın da etkisiyle kayganlaşan yolda devrilmişti. Kazada araçta bulunan polis memurlarından 9'u yaralanmış, yaralılar Silifke Devlet Hastanesi, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ayrıca kaza yerine giden ambulans da devrilmiş, burada da 3 sağlık görevlisi yaralanmıştı.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne kazada yaralananlardan 6 polisi hastanede ziyaret etti. İlk olarak Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi gören polisler Şerafettin Kabaali ile Okan Kızıltaş'ı ziyaret eden heyet burada polislere geçmiş olsun dileklerini iletti e polislerin durumuyla ilgili doktorlardan bilgi aldı. Ziyarette Kabaali ile nişanlısıyla bir süre sohbet eden Elvan, genç çiftin 17 Nisan'da düğün yapacağını söylemesi üzerine, gereken her türlü desteği vereceklerini, programı uygun olması durumunda kendisinin de düğüne katılacağının sözünü verdi.

Heyet daha sonra Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatan polisler Okan Kızıltaş, Mehmet Ali Kaya, Ali Biçer ve Yusuf Tekin'i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA