Mersin’de ‘Bilal Erdoğan’ ablukası | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de ‘Bilal Erdoğan’ ablukası


 

TÜGVA’nın il temsilciliğinin açılışı için Mersin’e gelen Bilal Erdoğan için kentte üst düzey önlemler alındı. Gece saatlerinden itibaren alınan güvenlik önlemlerine vatandaşlardan tepki gelirken, programı takip etmek isteyen basın mensupları yine kapıda kaldı.

SONER AYDIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Mersin il temsilciliğinin açılışı için kente geldi. Ancak Bilal Erdoğan’ın gelişinden önce gece saatlerinden itibaren kente yoğun güvenlik önlemleri alındı. Vakfın bulunduğu mahalle adeta abluka alınırken, mahalleye çıkan cadde ve ara sokaklar araç trafiğine kapatıldı. Mitingin alanı etrafında da yoğun güvenlik önlemi alınırken içeri girenler sıkı aramadan geçirildi. Öte yandan açılışı ve mitingi takip etmek isteyen basın mensupları içeri alınmadı.

BASIN ÇALIŞANLARI KAPIDA KALDI

TÜGVA Mersin temsilciliği açılışı için gelen davet üzerine mitingin yapılacağı alana giden basın çalışanları ise kapıda kaldı. Önceki gün Mersinli iş dünyası ile bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım’ın programının da davet gelmesine rağmen basına kapatılmasının ardından Bilal Erdoğan’ın programına alınmayan basın çalışanları duruma tepki gösterdi. basın çalışanları ile görevli polisler arasında uzun süre tartışma yaşanırken, girişimlerden bir sonuç çıkmadı. Bilal Erdoğan’ın programını takip etmek isteyen bazı gazetecilere izin verilmezken, daha sonra TÜGVA Mersin İl Temsilciliği’nin servis ettiği fotoğraflarda hükümete yakın basın kuruluşlarının temsilcilerinin programı takip ettiği görüldü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA