“DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ”


 

Mersin’de önceki gün yaşanan gözaltılara tepkiler devam ediyor.

STK’lar, “Gözaltılar  ‘Hayır’ın ve ‘Hayır’ diyenlerin sesini kısmaya dönük bir saldırıdır. Bu ülkenin onurlu, vicdanlı insanları diz çökmeyeceğiz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

SONER AYDIN

Mersin’in Mezitli ilçesinde uygulama yapan polislere yönelik düzenlenen bombalı saldırının ardından başlatılan soruşturma kapsamında üyeleri gözaltına alınan sivil toplum kuruluşları (STK) üyelerinin derhal serbest bırakılmasını istedi. Gazeteciler Cemiyeti’nde bir araya gelen çok sayıda STK ve siyasi parti temsilcisi adına hazırlanan ortak basın metinini okuyan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) üyesi İsa Uğur Erdoğan, her şeye rağmen ‘Hayır’ın sesini yükselteceklerini duyurdu.  

“EKMEĞİMİZ, ONURUMUZ İÇİN BİZ KAZANACAĞIZ”
Anayasa Referandum’una 9 gün kala ‘Hayır’ çalışması yürüten muhalefet üzerinde baskıların giderek arttığını savunan Erdoğan, Mersin’deki bürokrat ziyaretlerinde ‘bazı’ gazetecilere uygulanan akreditasyon uygulamasına tepki gösterdi. Mersin’de siyasi parti ve başkanlarının ‘Hayır’ dedikleri ve ‘Hayır’ı örgütledikleri için evleri basılarak gözaltına alındığını öne süren Erdoğan, “Bu gözaltılar ‘Hayır’ın ve ‘Hayır’ diyenlerin sesini kısmaya dönük bir saldırıdır. ‘Hayır’ın sesini yükseltmeye devam edeceğiz. Bu ülkenin onurlu, vicdanlı insanları diz çökmeyeceğiz. Ekmeğimiz, onurumuz için girdiğimiz kavgada biz kazanacağız” dedi.

“GÖZALTINA ALINANLAR AÇLIK GREVİNDE”
Mersin’de gözaltına alınan 17 kişinin avukatları ile görüştürülmediğini ve dosyaya gizlilik kararı konulduğunu dile getiren Erdoğan, gözaltına alınanların bir kısmının açlık grevine girdiğini aktardı.  



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA