TÜRK POLİS TEŞKİLATI 172 YAŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 172 YAŞINDA


 

Tüm Türkiye’de 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü etkinlikleri başladı.

Mersin’de ‘Polis Haftası’ kutlamaları başladı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve teşkilat mensupları, Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti. 

Kutlama programı çerçevesinde gerçekleşen kabulde yaptığı konuşmaya, başarılarla dolu köklü bir geçmişe sahip olan Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Yılını kutluyor olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Vali Çakacak, 172 yıllık bilgi birikimini modern çağın imkanlarıyla birleştirerek kendini sürekli geliştiren Polis Teşkilatımızın dünya çapında önde gelen Polis teşkilatlarından biri olduğunu kaydetti.
 Konuşmasının devamında polislerin, vatandaşın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev yaptığını ifade eden Vali Özdemir Çakacak, devletin vatanı ve milletiyle bölünmez bütünlüğü ile halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren tüm Polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı.
Vali Çakacak’ın bu anlamlı kabul vesilesiyle vatan uğruna canlarını feda eden şehitlere Allah’tan rahmet, kahraman gazilere ve ailelerine ise sağlık ve mutluluk temennisinde bulunması sonrasında kabul, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA