Bombalı saldırısında 10 kişi gözaltına alındı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bombalı saldırısında 10 kişi gözaltına alındı


 

Mersin’de 2 polis memurunun yaralandığı bombalı saldırıya ilişkin 10 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi Söğütlü kavşağındaki trafik ışıklarında bekleyen polis aracına yönelik bombalı saldırıyla ilgili soruşturmayı sürdüren Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, PKK terör örgütü ile ilişkisi bulunduğu belirlenen 10 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyet müdürlüğündeki sorgularının sürdüğü belirtildi.

Öte yandan saldırıyla ilgili bölgedeki güvenlik kameralarının da incelendiği, yapılan incelemelerde şu ana kadar faillere ilişkin net bir görüntünün tespit edilemediği ifade edildi. Patlayıcının ise önceden bir poşet içerisinde demire bağlandığı ve uzaktan patlatıldığı kaydedilirken, bombanın cinsiyle ilgili kriminal incelemelerinin sürdüğü belirtildi.

Dün saat 07.20 sıralarında meydana gelen saldırıda, yol güvenliğini sağlayan ekip otosu içerisindeki polis memurları Hayrullah Poyraz ile Olcay Solak yaralanmış, yaralı polisler Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA