“Otogara giden servisler kaldırılmayacak” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Otogara giden servisler kaldırılmayacak”


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (MEŞOT) servis araçlarının kaldırıldığına dair yayılan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı açıklama şu şekilde; “Mersin Sehirlerarası Otobüs Terminali’nde 1 Nisan 2017 tarihinden itibaren UKOME kararı ile servis araçlarının kaldırıldığı haberi bazı kişiler tarafından vatandaşlar ve otogar esnafı arasında yayılmaya çalışılmaktadır. Bahsedilen UKOME kararı 2015 yılında alınmış bir karar olup, o zamanki şartlar dahilinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin otogar dışında yolcu indirme ve bindirmelerini önlemek amacıyla alınmıştır. Şu an itibariyle tüm otobüsler MEŞOT'a girmektedir.

Mersin Büyükşehir Belediyemizin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden servis hizmetlerinin kaldırılmasına yönelik bir talep veya çalışması yoktur. Ayrıca kimsenin Mersin Büyükşehir Belediyemiz veya UKOME adına yazıhane sahiplerine ve otobüs firmalarına tebligatta bulunma hakkı da yoktur.

2 yıl önce alınmış bir UKOME kararının yeni alınmış ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ısrarla uygulanması isteniyormuş gibi bir algı yaratılmaya çalışılmasının otogardaki mevcut düzen, huzur ve güven ortamının bozulmasına yönelik bir çaba olduğunu tüm Mersinli vatandaşlarımızla paylaşmak isteriz.

Firma ve yazıhane sahiplerinin bu tür provokatif haberlere itibar etmemeleri, daha önce olduğu gibi servis hizmetlerinin vatandaşlarımızın rahatı ve güvenliği gözetilerek devam ettirilmesi gerekmektedir. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli önlemler alınmış olup, MEŞOT’tan 7 gün 24 saat boyunca Belediye Otobüslerimizle hizmet verilecektir”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA