Hasta yakını kadına tekme attılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hasta yakını kadına tekme attılar


 

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde özel güvenlik terörü yaşandı. Güvenlik görevlilerinin hasta yakını bir kadını tekmelediğine ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

SONER AYDIN

Geçtiğimiz günlerde Mersin Şehir Hastanesi’nde özel güvenlik görevlileri ile hasta yakınları arasında yaşanan gerginliğin ardından bu defa Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde özel güvenlik görevlileri hasta yakınlarını darp etti. Başka bir hasta yakınının çektiği görüntülerde yaklaşık 10 kadar güvenlik görevlisi bir gruba yönelik şiddet eyleminde bulunuyor. Görüntülerinin devamında ise bir kadın aldığı tekme ile yere yığılıyor.

“GÜVENLİK GÖREVLİLERİ HASTA YAKINLARINA SALDIRDI”

Ulaştığımız görüntüleri kaydeden görgü tanığı M.Ş. olayı şöyle anlattı; “Hasta yakınları danışmaya gelerek hastalarının hangi katta ve bölümde yattığını sordu. Danışmada bulunan görevliler ise hasta yakınlarını güvenliğe sevk etti. Güvenlik görevliler ise ‘bizi ilgilendirmez’ diye cevap verince hasta yakınları tekrar danışmaya gitti. Danışmaya giden hasta yakınları ‘Hastanın nerde yattığı nasıl bilmiyorsunuz, neden söylemiyorsunuz?’ diye sorunca tartışma başladı. Çıkan tartışmanın üzerine özel güvenlik görevlileri hasta yakınlarına müdahale etti ve bir anda kavga başladı. Hasta yakınları 5 kişiydi, özel güvenliğin sayısı ise 10’un üzerindeydi. Kavga sırasında cam, çerçeve aşağı indi. Bir hasta yakını kadın karnına aldığı tekme ile yere yığıldı. Çevrede bulunan sağlık çalışanları kadına müdahale etti. Olayın üzerine çevrede bulunan başka hasta yakınları özel güvenlik görevlilerine tepki gösterdi.” Daha önce de kendisinin böyle bir sorun yaşadığını, babasının özel güvenlik ile tartıştığını dile getiren M.Ş., “Birileri bu özel güvenlik şiddetine son vermeli” dedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA