Bugüne kadar neredeydiniz | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bugüne kadar neredeydiniz


 

Bölgesel Amatör Ligde son iki haftaya girildi. 3 Mersin temsilcisi 3’te 3 yaparak haftayı galibiyetle kapattı.

Son iki haftaya girerken Meskispor en avantajlı takım konumunda görülüyor. Silifke temsilcisi ise Ceyhanspor ve Karamanspor ile oynayacak. Silifkespor bu iki karşılaşmadan en z 3 puan çıkarması durumunda ligde kalacak. Küçük bütçe ile kurulan ama iyi futbol oynayan Toroslar Belediyespor lobi çalışmasında yetersiz olduğu için Meski ve Silifke’nin gerisinde kalarak ligden düşmeye en yakın takım olarak son 2 haftaya girdi.

MESKİ RAHATLADI

Sezona çok kötü bir başlangıç yaparak hedefinden uzaklaşan Meskispor son haftalarda bir den bire galibiyetler serisi alarak en azından Ligde kalma başarısı gösterdi. İlk yarı oynanan olaylı maçta Adana Büyükşehir Belediyespor’a ise kaybetmişti. Adana’da oynanan rövanşta 3-1 galip ayrıldı. İlk yarı oynanan olaylı maça rağmen gerginliğin olmadığı, düşük tempoda oynanan karşılaşmada ilk gol misafir takım Meski’den geldi.12. dakikada Emrah takımını 1-0 öne geçirdi. İlk golün rahatlığı ile derin bir nefes alan Meski 39’da skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skor ile tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan ekip bu defa ev sahibi oldu. 67. Dakikada durumu 2-1 yaptı. Beraberlik için rakibine yüklenen Adana temsilcisi 77. Dakikada 3 golü yiyerek farkı tekrar 2 yaptı. 3-1. Maç bu skorla bitti. Meski korkarak gittiği karşılaşmadan 3 puanla dönerek avantajını korudu. Meskispor bu haftayı BAY geçirecek puanını 42 yapan Meski son hafta Ligin zayıf ekibi Körfez İskenderun takımını konuk edecek. Körfez takımı 22 haftada sadece 2 puan toplayabildi.

SİLİFKE’DE KAYBETMİYOR

Silifkespor’un da Meskispor gibi 3’ncü lig hedefi yola çıkıp küme düşmemeye oynaması tartışılırken Ligin sonuna doğru galibiyet serisi alması Ligde kalma umutlarını korudu. Evinde Kilis Belediyespor ile karşılaşan Silifke ekibi kontrollü oynadığı karşılaşmada ilk yarı gol atmayı beceremedi. Konuk takım Kilis Belediyespor’un atak yapmayı fazla düşünmediği, sahasında beklediği karşılaşmada gol ikinci yarı geldi. Zorlu karşılaşmadan 3 puan çıkaran Silifke Belediyespor son iki haftada alacağı tek galibiyet Ligde kalmasını sağlayacak. Silifke son iki haftaya 43 puanla giriyor. Silifke bu hafta Ceyhanspor’a gidecek, son hafta evinde Karaman Belediyespor ile oynayacak.

FARK ATTI ÜZÜLDÜ

Mersin ekipleri içinde en az bütçe ile kurulan Toroslar Belediyespor oynadığı futbol ve sergilediği duruş ile taktir toplasa da Lige veda etmesi en yüksek takım olarak dikkatleri çekiyor. Ceyhan Doğanspor deplasmanında 4-0 kazanmasına rağmen mutlu olamadı. Toroslar Belediyespor2un rakiplerinin kazandığı haftada deplasmanda alınan farklı kazanmasına rağmen üzüldü. Ligde kalmanın tek yolu rakiplerinden birinin en az 3 puan kaybetmesi gerekiyor. Ancak kendisi gibi Meski ve Silifke’nin de son haftalarda galibiyet serisi alması kafaları karıştırsa da son haftaya kadar mücadele edecek gibi görünüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA