Mezitli halkı şehit Oğuzcan’a ağlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli halkı şehit Oğuzcan’a ağlıyor


 

Mersin’in Mezitli ilçesinde 4 yıl görev yapan Yüzbaşı Fuat Oğuzcan’ın şehit düşmesi ilçe halkını yasa boğdu.

Haber Merkezi

Edinilen bilgilere göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), 5 Mart tarihinde Diyarbakır'ın Lice, Kulp ve Hani ilçeleri ile Bingöl sınırı arasındaki kırsal alanda başlattığı "Bayrak-41 Şehit Jandarma Tolga Topçuoğlu Müşterek Operasyonu"nda bugün bir grup PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada ise ilk ateşte ağır yaralanan Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan  (Gaziantep) ile Jandarma Uzman Çavuş Zinnur Ezim (Osmaniye) kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.

Mersin’in Mezitli ilçesinde 2012-2016 yılları arasında görev yapan ve kent sakinlerinin sevgisini kazanan şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan, Suriye-Türkiye sınırına sıfır noktasında defnedilecek. Suriye'nin Cerablus kentine komşu olan Gaziantep'in Karkamış ilçesine götürülecek şehidin cenazesi, sınıra sıfır noktasındaki Öncüler Mahallesi'nde düzenlenecek törenle defnedilecek.

Sınıra sıfır noktasında ikindi namazının ardından düzenlenecek törene kent protokolü ile asker ve polislerin de katılması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA