Okul müdüründen harem-selamlık uygulaması! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Okul müdüründen harem-selamlık uygulaması!


 

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen

Odatv'de yer alan habere göre, 15 Mart Çarşamba günü saat 19.30'da Şehit Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen konferansa katılan öğretmenlere, Okul Müdürü Hilmi Tuzcu tarafından "kadın erkek yan yana oturulmasının sakınca yarattığı" ifade edildiği ve konferansa katılan öğretmenlerden haremlik-selamlık şeklinde oturmasının istendiği öğrenildi.

TEPKİ GELİNCE "SADECE RİCA ETTİM" DEDİ

Eğitim-İş Tarsus Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Gezen, okul müdürü tarafından yapılan bu harem-selamlık uyarısına salonda bulunan Eğitim-İş Yönetim Kurulu üyesi Rafet Barın'ın ve salonu dolduran çok sayıda öğretmenin tepki gösterdiğini belirtti. Tepki üzerine Müdür Tuzcu'nun "Kızacak bir şey yok, sadece rica ettim" diyerek salonu terk ettiğini aktardı.

Gezen, "İlgili okul müdürü salonda yaptığı konuşmayla sadece öğretmenlerimize hakaret etmekle kalmamış, alenen suç işlemiştir" dedi.

Konferansa katılmak için gelen öğretmenlerin çoğunun müdürün bu "uyarısına" kayıtsız kalmayarak konferansı protesto ederek dışarı çıktığını aktaran Gezen, "Ortaçağcı yobaz zihniyetin kendi kendini ifşasından başka bir şey olmayan bu olayı şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA