ER’DEN ZORAKİ ÖZÜR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ER’DEN ZORAKİ ÖZÜR!


 

Mersin’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde bir kadın avukatı itip kürsüden indiren Baro Başkanı Ali Er’den bir hafta sonra yazılı özür açıklaması geldi.

Mersin’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadın Günü’nde Şilan Türk isimli bir kadın avukatı iterek kürsüden indiren Baro Başkanı Ali Er’den 1 hafta sonra özür açıklaması geldi. Avukat Şilan Türk’e yönelik müdahalesini “hiçbir kasıt taşımayan istemsiz davranış” olarak niteleyen Başkan Er, Türk’ten ve tüm kadınlardan özür dilediğini duyurdu. Avukat Şilan Türk ile bazı kadın avukatların suç duyurusunda bulunması ve Türkiye Barolar Birliği’nin Başkan Er hakkında kınama cezası vereceği söylentilerinin üzerine gelen özrün “Baro Başkanlığı’nın düşme korkusu” olarak lanse edildi.
Konuyla yazılı bir açıklama yapan Er şu ifadeleri kullandı: “8 Mart Dünya Kadınlar günü; meslektaşım Av. Şilan Türk' e yönelik hiçbir kasıt taşımayan istemsiz davranışım ve bu üzücü olaydan sonraki açıklamalarım dolayısıyla öncelikle kendisinden ve tüm kadınlarımızdan özür diliyorum. Mersin Barosu ayrı ayrı her üyesi ile birlik ve beraberlik içerisinde olan büyük bir ailedir. Her ailede olduğu gibi bizim ailemizde de zaman zaman istemesek de üzücü olaylar yaşanabilir ama bu tatsızlıklar ailemizin bireylerini birbirinden ayıramaz. Ayrıca Yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla aramızda, mutlaka görüş ayrılıkları olabilir, ancak bu durum baromuzun işleyişini ve görevlerimizi asla etkilemeyecektir.Baromuz için bugün tüm yönetim kurulu ile bir ve bütün olarak buradayız.” (bülten)

         


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA