Müdürlere basketbol terapisi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Müdürlere basketbol terapisi


 

Mersin’de çeşitli kurumlarda görev yapan İl Müdürleri, yoğun iş temposundan bir nebze de olsa uzaklaşmak için basketbol oynadı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı tarafından organize edilen Mersin’in çeşitli kurumlarında görev yapan İl Müdürlerinin, yoğun iş temposundan bir nebze de olsa uzaklaştırmak amacı ile Basketbol oynayarak stres attılar.

Edip Buran Spor Salon’unda oynan Basketbol maçında kazanan taraf dostluk oldu. Maçta, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Ahmet Tarakçı, Valilik Özel Kalem Müdürü Mete Gürhan Daşçı, Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Mersin Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman, Mersin Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Taner Yalçın, Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Mersin Time Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aytur Gezer oynadı.

Yaptıkları maçta sadece yoğun geçen çalışma temposundan bir nebze olsun uzaklaşarak stres attıklarını ve önemli olan spor yapmak olduğunu belirten Müdürler, bu etkinliği haftanın bir günü düzenli olarak yapmak istiyorlar. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA