“Ani refleks” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Ani refleks”


 

Mersin Barosu’nda bir kadın avukata yönelik hareketi nedeniyle günlerdir eleştirilen ve özür beklenen Baro Başkanı Ali Er, yaptığı hareketi savunarak “refleksti” dedi. Salonda bulunan kadınları ise provokasyon yapmakla suçlayan Başkan Er, “Böyle bir şeyin daha önceden planladığını düşünüyorum” diye

SONER AYDIN

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yaşananlara dair Gökdelen Hizmet Birimi’nde açıklama yaptı. Baro Yönetimi ve avukatların da destek verdiği açıklama sırasında Gökdelen İş Merkezi önünde ve açıklamanın yapılacağı salonda alınan yoğun güvenlik önlemleri gözlerden kaçmadı. 8 Mart günü yaşanan olayı değerlendiren Baro Başkanı Er, yine kadınları suçladı. Er, “Oradaki mesele, benim gelen arkadaşımıza yol açmak anında yapmış olduğum bir refleks. Yani herhangi bir kasıtlı itme yok” diye konuştu.

“ÖNCEDEN PLANLANDI”

Baro salonunda yaşanan olayı “Tatsızlık” olarak niteleyen Başkan Er, “Dünkü olaylar dolayısıyla yaşanan böyle tatsız olayda bir grup avukatın provokasyon amaçlı olarak böyle bir şeyi daha önceden planladığını düşünüyorum. Tabi ki, kadınlarımıza karşı böyle bir hareketi isteyerek yapmış değilim. Olayda, basında yer aldığı gibi kasıtlı bir itme hareketi yoktu. Biz orada bir arkadaşımızı davet ettik. Arkadaşımızı davet ederken davetsiz ve izinsiz olarak kürsüyü işgal eden bir avukat arkadaşımız var. Oradaki mesele, benim gelen arkadaşımıza yol açmak için yapmış olduğum bir refleks. Üzüntü duyuyoruz elbette” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA