Vali Çakacak’tan, Özel Harekat’a ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Çakacak’tan, Özel Harekat’a ziyaret


 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek öğle yemeğinde Polislerle bir araya geldi. Vali Çakacak’a İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile Özel Harekat Şube Müdürü Şahin Karabacak’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Hüseyin Kanat ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı

Ziyaret sırasında Özel Harekat Şube Müdürü Şahin Karabacak’tan Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan Ejder 3 ve Cobra 3 tipi zırhlı araçlar hakkında bilgi alan Vali Özdemir Çakacak, daha sonra hizmet binası çevresini gezerek alınan güvenlik tedbirlerini ve personel eğitim alanlarını yerinde inceledi.

İncelemelerinin ardından Özel Harekat personeli ile öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Çakacak, yemek sonrasında yaptığı konuşmada özellikle özel harekat polislerinin Doğu ve Güneydoğu’da yürütülen görevlerde mesai mefhumu gözetmeksizin; Doğu Batı, gece gündüz demeden fedakarca yürüttüğü çalışmalar sonucunda büyük başarılar elde ettiğini ifade etti. Vatan savunması sırasında canını feda eden şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere ise sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.

Konuşmasının devamında devletin güvenlik birimlerinin, meydana gelen olaylara anında müdahale ederek, devlet otoritesinin korunması açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Vali Özdemir Çakacak, devletin vatandaşlarına karşı kadife yumuşaklığında bir elinin olduğu gibi; bekası söz konusu olduğunda ise hainleri bertaraf edecek bir demir yumruğunun da olduğunu vurguladı. 

Konuşmasının sonunda güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olduğunu ifade eden Vali Özdemir Çakacak, görevini Türk Bayrağı’nın dalgalandığı her yerde, cansiperane bir şekilde yürüten Özel Harekat Polislerine ve tüm güvenlik güçlerine teşekkür ederek, bundan önce gösterdikleri başarılı çalışmaların, bundan sonra da devam edeceğine olan inancını belirtti.

Ziyaret, Vali Çakacak’ın Özel Harekat Polisleriyle bir süre sohbet etmesinin ardından sona erdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA