“Önce kendimize, sonra birbirimize inanıyoruz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Önce kendimize, sonra birbirimize inanıyoruz”


 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Üniversitesi’nin başarılı oyuncusu Merve Uygül, tbf.org.tr için takımı ve kendisi adına sezonu değerlendirdi.

Takımının asist lideri olan Merve Uygül, normal sezonda geride kalan 29 haftada aldığı 21 galibiyet ile 5. sırada bulunan takımı için play off mücadelesinin uzak görünmediğini söyledi. Play off maçları başladıktan sonra en iyi 4 takım arasında olabileceklerine inandığını söyleyen Uygül, “Merve Uygül: Federasyon Kupası grup elemeleri ile resmi maçlara başladık ve Edremit’te gerçekleşen o turnuvadan beri de yoğun tempomuz sürüyor. Ligde normal sezonda çok fazla hafta içi maçı oldu ve bu maraton haliyle yorucu geçiyor. Takım olarak bu tempoda aldığımız güzel sonuçlar birbirimize daha da bağlanmamızı sağladı ve yorgunluk aklımıza bile gelmiyor. Benim adıma ise istikrarlı bir sezon geçiyor. Mutlaka bütün sporcularda iniş çıkışlar olur ama genel bir çerçeveden baktığımız zaman iyi bir sezon geçirdiğime inanıyorum.

Aramızdaki kuvvetli arkadaşlık ve takım kimyanızın da aldığınız sonuçlara yansıdığını tahmin ediyorum… Takım ruhunun bu derece öne çıktığı bir ekibin parçası olduğum için ben de çok mutluyum… Kaybetme ihtimali diye bir fikir aklımıza bile gelmiyor çünkü hepimiz önce kendimize sonra da birbirimize inanıyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA