Play-Off kuraları çekildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Play-Off kuraları çekildi


 

Geçtiğimiz günlerde Anamur Belediyespor’un liderliği ile sona eren Mersin Süper Amatör Ligi’nde 6 takımın oynayacağı Play of maçlarının kuraları çekildi.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de normal sezon Anamur Belediyespor’un liderliği ile bitti. Play-Off’lara büyük avantajla başlayacak olan Anamur Belediyespor’u Mut İdman Yurdu, Mersin Ormanspor, Mersin Yolspor, Erdemli Belediyespor ve Yenişehirspor takip etti. Altı takımın çift maç üzerinden oynayacağı Play-Off maçlarının kuraları bir otelin toplantı salonunda yapıldı. Kura çekimine ASKF Başkanı Mithat Ertaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve kulüp temsilciler katıldı.

Kura çekimi öncesi Kulüp yetkililerin kısa birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ortak noktası fair play önerileri oldu. Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. Çekilen kura sonucunda ilk hafta Anamur Belediyespor-Yenişehirspor, Ormanspor Mut idman Yurdu, Erdemli Belediyespor- Mersin Yolspor karşı karşıya gelecek. Play-Off maçları 15,16 Mart tarihlerinde oynanacak. Birinci olan takım direk Bölgesel Amatör Ligine çıkacak, 2’inci olan takım ise Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) gelen takımla baraj maçı yapacak. Maçı alan takım BAL’da mücadele edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA