Arnis Kali Escrima Sporcularından ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Arnis Kali Escrima Sporcularından ziyaret


 

Uluslararası Savaş Sanatları Meydan Okuma Müsabakasında elde ettikleri altın ve bronz madalyalarla Mersin’e ve Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan Serkan Gök ve Gökhan Keleş, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret etti.

İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen ‘1.Uluslararası Savaş Sanatları Meydan Okuma Müsabakasından’ altın madalya ile dönen Arnis Kali Escrima Sporcusu ve Toroslar Belediye Personeli Serkan Gök, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret etti. 86 Ülkenin katıldığı şampiyonada bronz madalyayı da ülkemize getiren takım arkadaşı Gökhan Keleş ve Antrenör Bilal Erbatan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, madalyalarını Başkan Tuna ile paylaşan sporcular, elde ettikleri bu başarı ile 2018 yılında Havai’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandıklarını belirtti.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Toroslar Belediye Spor Kulübümüzün sporcusu ve personelimiz Serkan Gök, İtalya'da yapılan Kali Eskrima Şampiyonasında altın madalya, takım arkadaşı Gökhan Keleş de bronz madalya alarak Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı, Toroslarımızı, Mersinimizi ve Ülkemizi başarı ile temsil ettiler. Elde ettikleri bu başarının sonucunda 2018 yılında yapılacak Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Biz de kendilerine elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Antrenörümüzü ve şampiyon sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Toroslar Belediyesi olarak Türkiye’de yeni duyulan bir sporcu branşı olan Arnis Kali Escrima sporunu da inşallah yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA