TED Koleji takımı Türkiye Yüzme Şampiyonu oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TED Koleji takımı Türkiye Yüzme Şampiyonu oldu


 

Bursa Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen 2016-2017 Okul Sporları Yüzme Türkiye Birinciliği Yarışlarında TED Koleji Lise Erkek Yüzme Takımı Türkiye şampiyonu oldu.

Büyük hedeflerle 3 yıl önce kurulan Mersin TED Koleji Lise Erkek Yüzme Takımı 1. yılındaki Türkiye 10.'luğu ve 2. yılındaki Türkiye 3.'lüğünden sonra 3. yılında Türkiye Şampiyonu oldu. TED Mersin Kolejinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada “Anadolu'nun Dört Bir Yanından kendi dalında başarılı olan çocuklarımızın toplanmasıyla 3 yıl önce kurulan takımımız uzun yıllar boyunca sadece İstanbul, Ankara ve İzmir gibi ülkemizin büyük şehirlerinin okullarının şampiyon olduğu Türkiye Okul Sporları Yüzme Şampiyonasında Anadolu gençlerinin düzenli, disiplinli ve imkan verildiğinde neler yapabileceklerini tüm Türkiye’ye kanıtladı. Vizyon ve Misyonunun temellerinde ülke gençlerine her alanda sahip çıkma bilinci taşıyan Türk Eğitim Derneği'nin Mersin Meşalesi olan TED Mersin Koleji bu misyonu bir adım ileri taşıyarak Türk gençlerinin dünyada neler yapabileceğini 20-25 nisan tarihlerinde Macaristan'da düzenlenecek olan ISF World School Champıonshıp'te (Dünya Okullar Şampiyonası) tüm dünya'ya kanıtlayacak” cümleleri kulanıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA