Altın kız yine madalyaları topladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Altın kız yine madalyaları topladı


 

Dünya Şampiyonu unvanı ile Türkiye Şampiyonası’na katılan ‘altın kız’ unvanlı Ayşe Begüm Onbaşı, tüm dallarda zirvede yer almayı başardı. Altın kız, çiftlerde partneri Mehmet Ercoş ile birinciliğe ulaşırken, yeşil-beyazlı sporcular trio dalında da zirvede yer alarak Manisalıların gurur kaynağı oldu.

Mersin’de düzenlenen Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nda Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, üç dalda birinciliğe ulaşmayı başardı. Dünya Şampiyonu unvanı sahibi 16 yaşındaki sporcu tekler, çiftler ve trio olmak üzere üç kategoride de rakiplerine şans tanımadı ve Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu.

Türkiye Jimnastik Şampiyonası, 3-5 Mart 2017 tarihleri arasında Mersin’de düzenlendi. Dünya Şampiyonu unvanı ile Türkiye Şampiyonası’na katılan Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, katıldığı tüm dallarda birinciliğe ulaşmayı başardı.

Teklerde altına uzanan Onbaşı, çiftlerde de partneri Mehmet Ercoş ile birinciliği elde etti. Ayşe Begüm Onbaşı trio dalında da takım arkadaşlarıyla rakiplerine şans tanımadı ve Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nda üçüncü altını kazandı.

ONBAŞI: "MUTLUYUZ"

Türkiye Şampiyonası sonrası düşüncelerini dile getiren genç sporcu, “Dünya Şampiyonası’ndan sonra Türkiye Şampiyonası’nda daha rahat hissettim. Hocam yarışma öncesinde rahat olmamı ve şov yapmamı söyledi. Ben de ona göre hazırlandım ve güzel bir performans sergiledim. 3 seride de arkadaşlarımla birlikte iyi hazırlandığımız için başarılı olduk. Mutluyuz” dedi.

Ayşe Begüm Onbaşı’nın partneri Mehmet Ercoş ise, “Rahat geldik ve üç birincilik aldık. Ters giden bir şey yoktu. Sezonun ilk yarışması, ne durumda olduğumuzu gördük. Bundan sonraki hedefimiz, kulübümüzle birlikte gideceğimiz uluslararası yarışmalarda başarı elde etmek” şeklinde konuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA