Tarsus eriyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus eriyor


 

3. Lig 3. Grubun 25. haftasında sahasında Bergama Belediyespor ile karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Sarı-Lacivertlilerin galibiyet özlemi 8 haftaya çıktı. Şampiyonluk şansını yitiren Tarsus temsilcisi kötü gidişe dur diyemez ise Paly-Off’’da kalamayacak.

Maçın öyküsü

İki takımında arzulu başladıkları maçın ilk dakikalarında net pozisyon yaşanmazken, konuk Bergama 20. dakikada ilk tehlikeli atağı geliştirdi.

32. dakikada ev sahibi Tarsus İdman Yurdu’nun golü geldi. Bu dakikada Gökhan’ın sol kanattan ceza sahası içerisine yaptığı ortada topla buluşan Yılmaz Can, topu düzgün bir vuruşla Bergama ağlarına gönderdi… 1-0

41. dakikada Tarsus kalesi bir tehlike daha atlattı. Tarsus ceza sahası içerisinde uygun pozisyonda topla buluşan Ramazan’ın vuruşu az farkla dışarı çıktı. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Genellikle karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarının 65. dakikasında gelişen Tarsus atağında Sedat Dağ’ın uzaktan vuruşu az farkla dışarı gitti.

79. dakikada gelişen Bergama atağında Tarsus defansının arkasına sarkan Kenan Şahin, kaleci Yaşar’ın müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan ve gole çeviren Emre, skor tabelasını eşitledi. 1-1

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

ASBAŞKAN ÇETİN: GEREKLİ MÜDAHALELERİ YAPACAĞIZ
Bergama karşısında Alınan beraberlikten dolayı oldukça üzgün olduklarını dile getiren Tarsus İdmanyurdu Asbaşkanı Nevzat Çetin, yaptığı açıklamada; bugünkü yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar alınacağını söyledi. Taraftarlarının maç sonundaki tepkisinin normal olduğunu ifade eden Asbaşkan Çetin, “Dün akşam saatlerinde tesislerde gerçekleşen kısa görüşmede ' Başkan Önder Ege'nin sahada oynanan futbolun silik olduğuna dair tepki gösterdi. Başkanımız Sayın Önder Ege, sahada oynanan futbola karşı tepkisini göstermiştir. Yönetim Kurulu toplantısında da gerekli müdahaleleri yapacaktır. Taraftarlarımızın sosyal medya hesaplarından göstermiş olduğu tepkileri de anlıyoruz. Ancak başkanımız geçen hafta İstanbul'da olduğu için her hangi bir karar uygulamaya konulmamıştı. İnşallah bugün Kulübün çıkarları doğrultusunda en iyi kararları alacağız''dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA