Ucuz kurtulduk! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ucuz kurtulduk!


 

Mersin’de iki gündür yağan yağmur su baskınlarına neden oldu. Okullar bir gün tatil edilirken, Mersin Üniversitesi’nde de eğitime bir günlüğüne ara verildi.

Hediye Eroğlu

Mersin’de önceki gün gece başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Aşırı yağış nedeniyle 29 Aralık’ta yaşanan sel afeti korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Zaman zaman sağanak şeklinde yağan yağmur nedeniyle kentin bazı ana arterlerinde su birikintileri oluştu, trafikte aksamalar meydana geldi. Yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinde küçük çaplı su baskınları yaşandı. Yağmurun devam ettiği kentte, polis ekipleri de olumsuz durumlar yaşanmaması için araç trafiğinin yoğun olduğu Adnan Menderes ve Gazi Mustafa Kemal bulvarları ile İnönü Caddesi başta olmak üzere birçok alanda güvenlik önlemi aldı. Ayrıca belediye ekipleri de teyakkuza geçerek, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için özellikle belirli noktalarda görev aldı. Dere yatakları ve yağmur suyu drenaj hatlarında sürekli olarak temizlik çalışmaları yapıldı.

OKULLAR BİR GÜNLÜĞÜNE TATİL EDİLDİ

Mersin Valiliği, olumsuz hava koşullarından dolayı okulları bir günlüğüne tatil etti. Mersin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Meteorolojik veriler ışığında Mersin genelinde devam edecek yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara önlem olması amacıyla ilimiz tüm ilçelerinde bulunan ilk ve orta dereceli tüm okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Mersin Üniversitesi Rektörlüğü de yağmurdan dolayı üniversitede eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Yetkililer vatandaşları tedbirli olunması için uyardı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA