O da vaatlerde bulundu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

O da vaatlerde bulundu!


 

Mersin İdman Yurdu’nda göreve gelen Mahmut Karak da önceki başkanlar gibi bir takım vaatlerde bulundu. Tesisleşme yönünde adımlar atacağı belirten Karak, hedeflerinin 5 bin üye olduğunu söyledi.

SONER AYDIN

Mersin İdman Yurdu’nda 6 ay önce büyük vaatlerle göreve gelen Ali Tekin’in istifasının ardından hafta sonu gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da göreve gelen yeni yönetim ve takımın başına gelen teknik adam Levent Eriş basınla kahvaltıda buluştu. Burada basına hedef ve projelerini anlatan Başkan Karak, en büyük ihtiyacın tesis olduğunu belirtti. Görev yaptıkları süreçte altyapıya da önem vereceklerini belirten Karak merkezde ve ilçelerde altyapı tesisleri kuracaklarını sözlerine ekledi. Tüzük değişikliği ile birlikte üyelik şartlarını da değiştirdiklerini kaydeden Karak, “İlk girişi 2 bin TL, yıllık aidatı da 500 TL yaptık. Bir de onursal üyelik var. Bu üyeliği de 250 TL olarak belirledik” dedi. Olağanüstü kongrede dile getirilen üyeliklerle ilgili de açıklama yapan Karak, şuan 600’e yakın üyelerinin olduğunu, hedeflerinin ise 5 bin üye yapmak olduğunu dile getirdi.

“20 PUAN LİGDE TUTAR”

Mersin İdman Yurdu’nda yeni yönetimle birlikte göreve gelen Teknik Direktör Levent Eriş, 35-36 puanın ligde kalabilmek adına yeterli olacağını vurguladı. Şuan hedeflerine ulaşmaları için 20 puana ihtiyaçları olduklarını dile getiren Eriş, “Bunu da alacağımıza inanıyorum. İçerideki maçların çok kritik olduğunu düşünüyorum. İçerideki maçları kazandığımız zaman dışarıda kaybedilmeyecek puanların bizi ligde tutacağına inanıyorum. Eğer bunun adı savaşsa, bu savaş ligin sonuna kadar sürecektir. Futbol oyunu bir savaştır. Stratejik hamleler gerekir. Biz bu hamleleri doğru yapmaya çalışacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA