Uyuşturucu satıcılarına film gibi operasyon | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Uyuşturucu satıcılarına film gibi operasyon


 

Mersin polisi, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Gündoğdu Mahallesi’nde sokak satıcılarına yönelik filmleri aratmayacak bir operasyon düzenledi. Operasyonda 13 kişi gözaltına alınırken, satışa hazır 142 fişek esrar ele geçirildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Ekipler, 'torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına nefes aldırmıyor. Çalışmalar kapsamında, merkez Akdeniz ilçesinde bulunan Gündoğdu Mahallesi'nde sokak satıcılarının gençleri zehirlediğini belirleyen polis, bir süre izleme yaparak uyuşturucu maddelerin yerlerini belirledi. Ardından bölgeye Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve zırhlı araçlar desteği ile operasyon düzenleyen narkotik polisi, 13 kişiyi gözaltına aldı. Ekipler, bölgede belirlenen yerleri 'narkotik' köpeğinin de yardımıyla didik didik ararken, satışa hazır halde 142 fişek esrar ele geçirildi. Operasyon sırasında bölgede yoğun güvenlik önlemi alınırken, kuş uçurtulmadı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 13 kişiden 3'ü tutuklandı.

2 AYDA 139 KİŞİ TUTUKLANDI

Öte yandan, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ocak ve şubat ayında 288 operasyon düzenledi. Ekipler, operasyonlarda 440 kişiyi gözaltına alırken, 139 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Farklı bölgelere gerçekleştirilen operasyonlarda, 445 kilogram esrar, 15 kilogram eroin, 1,5 kilogram kokain, 230 gram metamfetamin, 3 bin 536 ecstasy hap, 31 bin 100 adet captagon hap ile 15 bin 640 yeşil reçeteli ilaç ele geçirildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA