Toroslar Bocce Takımı’ndan büyük zafer | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar Bocce Takımı’ndan büyük zafer


 

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde yer alan Bocce Takımı, 24-26 Şubat tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türkiye Kadınlar Bocce (Raffa) Şampiyonasında Türkiye birinciliği elde ederek, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Bugüne kadar katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kentimizi ve ülkemizi temsil eden ve milli takıma 8 sporcu gönderen Toroslar Belediyesi Bocce takımının şampiyon sporcuları, madalyalarıyla birlikte Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret etti. Ziyarette hazır bulunan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl Temsilcisi ve Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Niyazi Kutlay, Başkan Tuna’nın destekleriyle bugüne kadar bocce’de erkekler ve kadınlar Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra gençler ve kadınlarda Türkiye rekoru da kırdıklarının bilgisini verdi. Takımı tebrik eden Belediye Başkanı Hamit Tuna da sporcuların beş senelik emeğin karşısında doruk noktalara geldiklerini ve mükemmel bir başarı gösterdiklerini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA