LİG YENİDEN BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG YENİDEN BAŞLADI


 

Bölgesel Amatör Lig’de son düzlüğe girildi. Ligin bitimine 6 hafta kala Mersin temsilcileri Toroslar Belediyespor, Meskispor ve Silfke Belediyespor da ligde kalma yarışı kızıştı.

Oynanan 18. Hafta sonunda Meskispor puanını 33’e çıkartı, onu Silifkespor 31 puanla takip ederken fikstür avantajı elinde olan Toroslar Belediyespor ise 29 puanla haftayı tamamladı. Silifke’nin kaybettiği haftada Meskispor ve Toroslar Beldiyespor kazanarak Ligin yeniden başlamasını sağladı.

LİDERE BOYUN EĞDİ
Silifke Belediyespor evinde hafta sonu Ligin Lideri Osmaniyespor’u misafir etti. Ligin güçlü ekibi Osmaniyespor rahat çıktığı karşılaşmada Silifke temsilcisini attığı 2 gol ile rahat geçerek 3’cü lig yolunda büyük adım attı. Sezon başı yaptığı transferlerle 3’cü ligi hedefleyen Silifke Belediyespor umduğunu bulmadığı gibi bir anda ligden düşmeme mücadelesi içinde kendini buldu. Silifke ekibi hafta sonu deplasmanda şampiyonluk peşinde koşan,şuan Lig ikincisi olan Adana Büyükşehir Belediyespor takımına konuk olacak. Burada alacağı puan yada puanlar gelecek haftalarda Silifke ekibinin kaderini belirlemesinde önemli etken olacak.

RAHAT GEÇTİ
Cumartesi günü ligin zayıf ekiplerinden Tyanaspor’ deplasmanına giden Meskispor kolay gözüken maçta zorlanmasına rağmen 2-1 kazanarak Mersin’e 3 puanla döndü.Puanını 33 yapan Meskispor Ligin bitimine 6 hafta kala yakaladığı bu avantajı yitirmek istemiyor.Hafta sonu Mersin’de Tevfik Sırrı Gür stadında İskenderunspor 1967 takımını ağırlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA