SON HAFTAYA KALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SON HAFTAYA KALDI


 

Mersin Süper Amatör Kümede son haftaya girildi. Mersin Gençlerbirliği ve Tarsus Yıldırımspor’un küme düştüğü diğer 3’cü takımın ise son haftada belli olacağı haftada futbol severleri yüksek tansiyonlu maçlar bekliyor.

ALİ ŞANLI

Ligden düşecek son takım Tarsusgücü ile Gülnar Belediyespor maçının ardından belli olacak. 
Alt tarafı yakından ilgilendiren bir başka maç ise Anamur Muz takımı ile Tarsusgücü maçı. Anamur Muz bu maçtan galip ayrılması durumunda diğer oynanacak olan maçların sonucuna bakmadan Ligde kalması kesinleşecek. Üst tarafta ise Anamur Belediyespor Play-Off’lara ligi lider bitirdiği için 8 puanla katılacak, ligi ikinci bitiren Mut İdman Yurdu 5 puanla Play-Off’larda mücadele edecek.

LİDER KAYBETTİ
Ligi lider bitirmeyi garantileyen Anamur Belediyespor, lig ikincisi Mut İdman Yurdu’na konuk oldu. Mut temsilcisi Anamur’u yenerek lig ikinciliğini garantilemek için maçta büyük çaba sarf etti. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan Mut temsilcisi 2-1 kazanarak Play-Off’lara ikinci gitmeyi garantiledi. Maçı 2-1 kaybetmesine rağmen Ligi 1.sırada tamamladığı için Play-Off’a  avantajlı başlayacak.

MUZ’UN SALTANATI
Ligden düşeceği kesin gözle bakılan Anamur Muz takımı ise deplasmanda Mersin Ormanspor’u 1-0 yenerek ligde kalma adına büyük bir adım attı. Zorlu geçen karşılaşmada her iki takımda sayısız gol pozisyonu yakaladı. Play-Off’ları garantileyen Mersin Orman takımı rahat çıktığı karşılaşmada gol atmayı beceremeyince Ligden düşmeyi yakından hisseden Anamur Muz ekibine 1-0 boyun eğdi. Anamur temsilcisi Ligin son maçında evinde Tarsusgücü’nü ağırlayacak. Bu maçta alacağı bir galibiyet Anamur Muz ekibinin Ligde kalmasını sağlayacak.

GÜLNAR’I SIKINTI BASTI
Haftanın en önemli karşılaşmasında Gülnar Belediyespor ile Yenişehirspor sunu çim sahada karşı karşıya geldi. Play-Off’a kalmak isteyen Yenişehirspor, ligden düşmek istemeyen Gülnar Belediyespor stresli maça çıktılar. Her iki takımında kontrollü oynadığı,iki takımında net gol pozisyonu yakaladığı karşılaşmada gülen tarafa olmadı. Her iki takımda gol atmayı beceremeyince  maç başladığı gibi bitti 0-0. Yenişehirspor  aldığı 1 puan ile Play-Off umudunu son haftaya taşıdı.Gülnar cephesinde alınan 1 puandan çok kaçana 3 puana yanıyor. Gülnar temsilcisi Ligde son hafta Tarsusgücü ile oynayacak. Gülnar Belediyespor bu karşılaşmada 1 puan alması Ligde kalması için yeterli olacak.

İKİSİNE DE YARAMADI
İlk altıya girmek isteyen Erdemli Belediyespor ile Mersin Yolspor Erdemli’de sahaya çıktılar.4 golün çıktığı karşılaşmada puanlar paylaşıldı 2-2. Ortaya çıkan bu skor her iki takımı da mutlu etmedi. Mersin Yolspor Erdemli’de kaybettiği 3 puan ile Play-Off’a ikinci olarak katılma şansını yitirdi.Erdemli temsilcisi ise bu maçı alarak son haftaya rahat girmek istiyordu. 2-2’lik sonuç her iki takımada yaramadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA