“HER ZAMAN SPOR VE SPORCUNUN YANINDAYIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HER ZAMAN SPOR VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”


 

Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek ve yöneticileri, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, hizmetlerinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, ilçede spora ve kulüplere verdiği desteklerden dolayı Başkan Turgut’a teşekkür etti. Dölek, “Başkanımıza yapmış olduğu hizmetler ve kulübümüze vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Başarının sırrı önce birlik, birbirimizi sevmek ve birbirimizle paslaşmaktır. Başkanımızda göreve geldiği günden buyana spor alanında önemli girişimlerde bulundu. Kulüplere ve spora gereken desteği verdi. Yaptığı hizmetler ve yapacak olduğu projelerle Silifke’de önemli başarılara imza attı. Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“SPORA OLAN DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

“Her zaman olduğu gibi desteklerimiz takımımız ve Silifkeli hemşerilerimiz için devam edecektir” diyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Silifke’de spora olan bir merak ve yetenek var. Hem gençlerimiz hem de Silifkeliler açısından güzel bir gelişme. Bizler bu yeteneklerimizi ortaya koymak için elbette ki bir çaba göstermemiz gerekir. Bunu da hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Kulüplerimizin, sporcularımızın hepsini seviyoruz. Daha çok takımlar, daha çok kulüpler olsun ki basketbol, voleybol, futbol vb. spor dallarında da başarılar elde edelim. Silifke Belediyesi olarak spora ve sporcuya her alanda destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. İdman Yurdu Spor Kulübümüze elde ettiği başarılardan dolayı teşekkür ediyor, kulüp başkanımıza ve yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA