Sahipsiz kulübün sahipsiz kongresi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sahipsiz kulübün sahipsiz kongresi!


 

Mersin İdman Yurdu, hafta sonu gerçekleştirdiği olağanüstü kongre ile 43. başkanını seçti. Ancak kongreye kentin valisi, belediye başkanları, kent protokolü ilgi göstermedi.

ALİ ŞANLI

Ligde zor günler geçiren, sezon başından bu yana hem yönetimsel hem de sportif olarak istikrar sağlayamayan, başkanı transfer tahtasını açamadan 6 ay sonra görevi bırakan, teknik direktörü 3 maç sonra kenti terk eden 90 yıllık çınar Mersin İdman Yurdu’nda Kongre ve Sergi Sarayı'nda sessiz sedasız kongre yapıldı.

Sezon boyunca takıma sahip çıkmayan kentin önde gelen isimleri kulüp için tarihi öneme sahip kongreye de kayıtsız kaldı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Bedrettin Gündeş’in dışında kent protokolünün kongreye ilgi göstermemesi tepkilere neden oldu. Kongrenin yapıldığı salona üyelerin dışında kimse alınmazken, salon içerisinde taraftar liderleri ile başkan adayı Mahmut Karak arasında uzun süre tartışmalar yaşandı.

SANDIK KURULMADI, BAŞKAN AÇIK OYLAMA İLE SEÇİLDİ

Kongrede 2 başkan adayı yarıştı. Divan kurulu üyelerinin belirlenmesinin ardından kulübün faaliyet ve çalışma raporları okunarak ibra edildi. Buna göre kulübün 74 milyon 656 bin TL borcu olduğu bildirildi. Seçim Mustafa Demirtaş ile Mahmut Karak'ın yarıştığı başkanlık seçimini, 88 oyla Karak kazandı. Oylama sırasında sandığın kurulmaması açık oylama ile başkanlık seçimi yapılması dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA