MİY’e dolandırıcılık incelemesi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’e dolandırıcılık incelemesi!


 

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP), TFF 1. Ligi ekiplerinden Mersin İdman Yurdu üzerinden 30 milyon liralık dolandırıcılık yapıldığı iddiaları üzerine inceleme başlattı.

MIP’tan yapılan yazılı açıklamada, “Basında yer alan haber ile ilgili olarak, Mersin Uluslararası Limanı girişinde bulunan Kart Büro Ofisi, şirketimiz sevk ve idaresinde bulunmamakla birlikte, Valilik tarafından verilen direktif ve inceleme yetkisi çerçevesinde söz konusu ofiste çalışan personel ile ilgili iç denetim birimimizce inceleme başlatılmış olup, yasal mevzuata uygun olarak süreç devam ettirilmektedir” denildi.

Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü'ne gelir elde etmek amacıyla Mersin Valiliği’nden alınan izinle MIP bünyesinde 7 yıldır toplanan ve yaklaşık 30 milyon lirayı bulduğu belirtilen parayı çalışanlardan Ö.Ö.'nün zimmetine geçirdiği iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA