TURİZMDE “KARİYER GÜNLERİ” SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TURİZMDE “KARİYER GÜNLERİ” SONA ERDİ


 

MEÜ Turizm Fakültesi tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenen Turizmde Kariyer Günleri, bir kez daha sektör temsilcileri ile turizm öğrencilerini buluşturdu. 23-24 Şubat 2017 tarihinde düzenlenen Turizmde Kariyer Günleri etkinliğine, 22 firmadan yaklaşık 70 otelin temsilcileri katıldı.

Kariyer Günleri’nin, Turizm Fakültesi’nin en önemli etkinliklerinden biri olduğunu söyleyen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Birdir “Türkiye’de bu kadar kapsamlı bir kariyer günü düzenleyen ender Turizm Fakültelerinden bir tanesiyiz” dedi. Prof. Dr. Birdir, etkinliğin turizm fakültesi öğrencilerinin, kariyerleri için doğru adımlar atmalarını sağlayacağını vurguladı. 

Etkinliğin sorumlusu Öğr. Gör. Alper Duran da öğrencilerin kendilerini gösterme şansı bulduğu etkinlikle ilgili olarak “Rehberlik Bölümü öğrencilerimiz transferlerle, Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerimiz ikramların servisi ile ilgileniyor. Yarınki öğle yemeği, fakültemiz mutfağında Gastronomi Bölümü öğrencilerimiz tarafından hazırlanacak.” şeklinde bilgi verdi. İşletme temsilcileriyle öğrencilerin direkt görüşebildiği etkinlikte, öğrencilerden özgeçmişleri toplandı. Etkinlikte ayrıca stajyer ve kadrolu çalıştırmak üzere firmalarla öğrenciler arasında sözleşme imzalandı.
Öğrencilerin iş ve staj bulmalarına ve kariyerlerini şekillendirmelerine büyük katkısı olan etkinliğe bu yıl şu firmalar yer aldı: D-Maris Bay, D-Resort Göcek, D-Resort Grand Azur, Il Riccio Beach House Bodrum, Rixos Group, Sheraton Çeşme, Voyage Maxx Royal, Side Star Hotels, Mukarnas Spa Resort, Radisson Blu Resort & Spa-Çeşme, Starlight Resort Hotel, World of Sunrise, Jolly Tours, Kempinski Hotel Bodrum, Lux Bodrum Resort & Residences, Sunis Hotels, Ortunç Hotel Cunda Island, USEH International, Worldwide Career Center ve Mövenpick Ankara. (bülten)

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA