“DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLMAYACAK!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLMAYACAK!”


 

Mersin İdman Yurdu’nda gerçekleştirilecek tarihi kongre öncesi iki aday seçime tek liste olarak girme kararı aldı.

Başkan adayları seçimin demokratik bir seçim olmayacağını savundu.
ALİ ŞANLI

Sezona yönetim ve mali krizlerle başlayan TFF 1. Ligde mücadele eden Mersin İdman Yurdu’nda kritik kongreye saatler kala iki aday sürpriz bir şekilde birleşme kararı aldı. Daha önce seçime ayrı listelerle girme kararı alan iki aday Allaaddin Bulut ve Aydın Oğuz yaptıkları görüşmelerin ardından Alaaddin Bulut listesi altında seçime girme kararı altında. Tek liste altında birleşen başkanlar Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde taraftar derneklerinin de desteği ile açıklama yaptı. Başkanlar adına açıklamayı okuyan Genç Mersin İdman Yurdulular Derneği Başkanı Ümit Yavuz Kettaş, 28 Eylül 2016 yapılan ve Ali Tekin’in başkanlığa geldiği Olağan Üstü Kongreden bu yana Mersin İdman Yurdu’nda belirsizlikler yaşanmaya başlandığını ve bu belirsizlikler devam ederek bugüne kadar gelindiğini söyledi. 

“TEKİN VE YÖNETİMİ MERSİNLİLERİ KANDIRDI”

Seçilen başkan ve yönetimin Mersin halkını, kamuoyunu ve Mersin İdman Yurdu taraftarlarını kandırdığını savunan Kettaş, “5 aylık başkanlık ve yöneticilik dönemlerinde kulübümüzde güvensizlik ortamı oluşmuştur ve devam etmektedir. Vermiş oldukları sözlerin hiçbirisi yerine getirilmemiştir. 2016 - 17 ara transfer döneminde transfer tahtasını açamayan Ali Tekin 31 Ocak 2017 günü istifa edip gitmiş yerine as başkan Mahmut Karak göreve devam etmiştir. Hata üzerine hata yapan ve kulübümüzü kaos ortamına sürükleyen bu yönetimin en büyük hatalarından birisi de geçmiş dönemlerdeki üyelikleri ve delegelikleri askıya almak, silmek olmuştur. Askıya alınan, silinen delegelerin yerine de kendilerine oy verecek 501 kişiyi usulsüzce kulübümüze üye olarak kaydetmişlerdir” dedi.

Ketta’ın açıklamasının seçime tek liste ile gitme kararı alan Allaaddin Bulut ve Aydın Oğuz, seçimin demokratik bir seçim olmayacağını savundu. Seçime sembolik olarak girdiklerini açıklayan başkan adayları, “Kulübü sahipsiz bırakmamak için seçime giriyoruz. İleride kimse aday çıkmadı demesin Kulübü bu duruma düşürenlerden hesap soracağız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA