‘EVET’Çİ EĞİTİMCİLERDEN ‘HAYIR’CILARA HAKARET! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘EVET’Çİ EĞİTİMCİLERDEN ‘HAYIR’CILARA HAKARET!


 

CHP Silifke ilçe başkanı Uçar, ilçe Öğretmenevi Müdürü Adem K., Cumhuriyet İlkokulu Müdür vekili Serdar S. ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sabit Y.’nin partilerine, milletvekillerine ve genel başkanlarına hakaret ettiğini öne sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke ilçe Başkanı Bünyamin Uçar, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununu hiçe sayarak siyasi parti liderlerini, milletvekillerini ve partileri hedef alan küfürbaz eğitimcileri şiddetle kınadıklarını açıklayarak, yetkilileri bu eğitimcilerin cezalandırılmalarıyla ilgili göreve davet ettiklerini duyurdu.  Uçar, “OHAL sürecinde ’Hayır’ diyenler soruşturmaya tabi tutulurken ‘Evet’ diyenlere hiçbir şey yapılmıyor. İktidar partisinin herhangi bir etkinliğine devlet memurları katılıp veya katılmaya mecbur edilirken hiçbir yasal işlem yapılmıyor. Fakat söz konusu muhalefet partileri olduğu zaman tutanaklar tutulup soruşturmalar açılıyor. Vali, Kaymakam, Hâkimler ve Savcıların bu duruma biran önce el atmalarını istiyoruz” dedi.

“PARTİMİZ BÖLÜCÜLÜKLE İTHAM EDİLİYOR”

Yasaları hiçe sayan hiçe sayan, partilerini ve yöneticilerini hedef alan paylaşımları olduğu tespit edilen kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıklayan Uçar, “
Öğretmenevi Müdürü Adem K., facebook sosyal paylaşım ağında 13.02.2017 tarihinde yaptığı bir paylaşımın altına, İlçemiz Cumhuriyet İlkokulu Müdür vekili olarak görev yapan Serdar S. 14.02.2017 tarihinde saat 01.41 ‘de yorumda bulunmuş, yorumunda “ CHP, PKK, HDP, FETÖ vs. gibi bölücüler ‘Hayır’ dediği için ‘Evet’ diyecek kadar elhamdülillah boş Bir millet değiliz…”diyerek partimizi bölücülükle itham etmiş, bozuk zihniyete ve Müslümanları aşağılamakla suçlamıştır. Bu yorum Adem K. tarafından da beğenilmiş olup halen binlerce arkadaşı olan Adem K.’un sayfasında görülmekte olup, her partiye gönül vermiş kişilerin bulunduğu arkadaşları tarafından da okunmuş ve partimizde infiale neden olmuştur.
Cumhuriyet İlkokulu müdürü olan bu zat; attığın bu çamur bizim üzerimize yapışmaz. O bölücü örgütlerle kimlerin geçmişte kol kola olduğunu kamuoyu çok iyi bilmektedir. Eğitim camiasına ve Cumhuriyet isimli bir okula asla yakışmayan bu zatı kınıyor ve gerek ilçe Kaymakamının gerekse ilçe milli eğitim müdürünün konu ile ilgili tavırlarının takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyorum” ifadelerini kullandı.

“İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRÜNDEN KILIÇDAROĞLU’NA HAKARET”

CHP’li Uçar, yine İlçe Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sabit Y.’ın ise kendisine ait twitter hesabından attığı twetlerde genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu, parti yöneticileri ve milletvekilleri hakkında ağır ithamlarda bulunduğunu ileri sürdü. Sabit Y.’nin genel başkanlarını ve partilerini PKK ile ilişkilendirdiğini, CHP’li vekil Eren Erdem’e hakaret ettiğini savunan Uçar, “Hatta bazı paylaşımlarında bir eğitimcinin, hele hele din eğitimi veren bir okul müdürünün ve meslek dersi öğretmenin ağzına yakışmayacak, “P.venk”, “Fars k..eği” vs. ifadeler kullanmış, bu durum partimizde ve toplumda büyük rahatsızlık yaratmıştır.  Bu yorumda bulunan ve bunu sayfasından engellemeyip beğenen kamu çalışanları; Partimizi bölücülükle suçlayarak partimizin aleyhine fiilen faaliyette bulunarak 657 Sayılı DMK 125 D/o bendine aykırı fiili çalışma yürütmüşlerdir. Partimiz hakkında iftira atarak 657 Sayılı DMK 7. Maddesinde yazılı olan hükümlere göre tarafsızlığını ortaya koyan eylemde bulunmuşlardır. Bu yorumla özellikle OHAL döneminde milyonlarca seçmeni, on binlerce üyesi, binlerce delegesi olan seçmenlerimizi ve vatandaşlarımızı tahrik ve teşvik ederek 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 125 Maddesi E/a bendinde yazılı olan hükümlere aykırı davranışta bulunmuşlardır. Bu hususlar göz önünde tutularak, ilçemizde ve partililerimiz arasında huzursuzluk yaratan, partililerimizi tahrik eden, Cumhuriyeti kuran iradeyi bölücülükle suçlayan, partimizi ve partililerimizi Müslümanları aşağılamakla suçlayan, adı geçen kamu görevlileri hakkında adli ve idari gerekli işlemlerin yapılmasını; tarafsızlığını yitiren, siyasi faaliyette bulunan bu şahısların gerekli cezayı almaları hususunda yetkilileri bir ana önce göreve davet ediyoruz” diye konuştu. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA