GERGİN KONGRE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GERGİN KONGRE!


 

Mersin İdman Yurdu tarihinin en önemli kongresi yarın yapılacak. Kongre öncesi adayların projelerini açıklamaması ve borç yükünün altından nasıl kalkacağı merak konusu.

ALİ ŞANLI

Sezon boyunca krizlerle anılan TFF 1. Ligde mücadele eden Mersin İdman Yurdu’nda yeniden kongre süreci yaşanıyor. Kongreye çok az zaman kalmasına rağmen mevcut adayların kongre öncesi projelerini açıklamaması, başkan olmaları durumunda 100 milyon TL civarında borcun nasıl eritileceği, transfer tahtasının açılıp açılmayacağı konusunda üyeleri bilgilendirilmemesi tepki topluyor. 
Yarın ki kongrede aday olan Mahmut Karak, Alaaddin Bulut ve Aydın Oğuz dışında ismi geçen daha önce 2 defa da başkanlık yapan Hüseyin Çalışkan’ın sessiz ve derinden yönetim kurma hazırlıkları ise kongre öncesi kulislerde en çok konuşulan konuların başında geliyor. Kulislerde konuşulan bir başka konu ise kongrenin gergin geçeceği! Nedeni ise kenti terk eden eski Başkan Ali Tekin yönetiminin verdiği sözleri yerine getirmemesine rağmen yönetimden bazı isimlerin kongrede yeniden ortaya çıkmaları gerginliklere neden olabileceği iddiaları. 
Cumartesi günü saat 10.00’da Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak kongreye üyelikleri askıya alınan eski üyelerin giremeyeceği, Mut’tan yapılan 350 üyenin başrol oynayacağı da öne sürülen iddialar arasında. Kongrede büyük güvenlik önlemleri alınacağı da gelen bilgiler arasında.

Öte yandan bugün Mersin İdman Yurdu başkan adaylarından Aydın Oğuz ve Alaaddin Bulut saat 12.00'de Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA