ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ


 

Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Belediyespor bünyesinde Türkiye genelinde yapılan müsabakalarda; boks, wushu ve atletizm dallarında Türkiye şampiyonasında derece yapan genç sporcuları ödüllendirdi.

Belediyespor Kulübünde sporcuları ağırlayan Başkan Can,sporcuları başarılarından dolayı tek tek tebrik ederek, “Öğrencilerimize, sporcularımıza her zaman elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bundan sonra da gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Spor demek; kardeşlik, birlik ve beraberlik, sevgi ve saygı demektir. Daha da büyük başarılara imza atmaları temennisi ile hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Ödül alan sporcular ise şunlar oldu: Antalya'da 9-15 Şubat'ta yapılan Türkiye Wushu Şampiyonası'nda 41 kilogramda Genç Bayanlar Kategorisinde 2’nci olan Gül Yaramış, 70 kilogramda Büyük Erkekler Kategorisinde 2’nci olan Ersalan Yıldırım, 
Uluslararası Trabzon 10 kilometre Yol Koşusunda Bayanlar Kategorisinde Türkiye 1’ncisi olan Nursel Karataş, Boksta Isparta’da yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 80 kilogramda 2’nci olan ve 20 Mart’ta yapılacak Avrupa Şampiyonası Milli Takım kampına katılmaya hak kazanan Abuzer Topaloğlu, Muğla’da yapılan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Yıldızlar 70 kilogramda 3’ncü olan Sena Çalışkan ve 80 kilogramda 3’ncü olan Ayşe Kılcıoğlu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA