VALİ YARDIMCILARINA VEDA YEMEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ YARDIMCILARINA VEDA YEMEĞİ


 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, kentte vali yardımcısı olarak görev yapmakta iken emekliye ayrılan Mülki İdare Amirleri Cezmi Türk Göçer ve Ömer Eru onuruna bir veda yemeği verdi.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir restoranda düzenlenen yemeğe Vali Çakacak ile onur konukları Göçer ve Eru’nun yanı sıra; İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi Cihangir Güler ile ilimizde görev yapan vali yardımcıları ve kaymakamlar katıldı.  Vali Özdemir Çakacak yemekte yaptığı konuşmasında; mülki idare amirliği mesleğinin önemini vurgulayarak; “Bu akşam, değerli meslektaşlarımız Cezmi Bey ile Ömer Bey’in emekliye ayrılmaları nedeniyle bir araya geldik. Ülkemizin çeşitli yerlerinde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerini yürüttükten sonra, Akdeniz’in incisi olan ilimizde de mülki idare amiri olarak başarılı çalışmalar yürüten meslektaşlarımızı yürekten kutluyorum. Büyük fedakârlıklar gerektiren böyle bir meslekte yıllarını geride bırakarak, emekliye ayrılacak olan değerli mesai arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında mutluluk ve sağlık diliyorum” diye konuştu.  
 “MÜLKİ İDARE AMİRLERİ, KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR”
 Konuşmasının devamında, mülki idare amirliği mesleğinin Türk İdari Sistemi içerisinde apayrı bir yeri olduğuna dikkat çeken Vali Çakacak, mülki idare amirlerinin görev yaptıkları yerlerde kimsesizlerin kimsesi olduğunun altını çizerek, “Bizler insanlarımıza hizmet ediyoruz. Bu nedenle meslek hayatımızda aldığımız dualar bizim en büyük ödülümüz oluyor. Ne mutlu ki, insanlara yardımcı olan ve onlara güzel hizmetler yapıldığında yüzlerinde beliren tebessümden mutlu olan bir mesleğin mensuplarıyız” ifadelerini kullandı.
 Vali Yardımcıları Cezmi Türk Göçer ile Ömer Eru da, meslek hayatlarının son dönemlerini Mersin’de geçirmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, bu süreç içerisinde Vali Özdemir Çakacak’ın çok büyük desteklerini gördüklerini kaydettiler. Emeklilik yaşamlarının başlangıcında, böyle bir gece düzenleyerek ilimizdeki bütün mülki idare amirlerini bir araya getirdiğinden ve gösterdiği nezaketten dolayı Vali Çakacak’a şükranlarını sunan Göçer ve Eru, bu vesileyle görevlerine devam eden başta Vali Özdemir Çakacak olmak üzere yemek programına icabet eden mülki idare amirlerine de başarılı ve sağlıklı bir yaşam dilediler.
 Sıcak sohbet ile devam eden ve zaman zaman duygulu anların yaşandığı yemek programı, Vali Özdemir Çakacak tarafından Göçer ile Eru’ya hizmetleri boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verilmesiyle sona erdi. (bülten)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA