BÜYÜKŞEHİR HEDEF ŞAŞIRTIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR HEDEF ŞAŞIRTIYOR!


 

Avrupa’da ve ligde kötü bir sezon geçiren Mersin Büyükşehir Belediyespor, “Ligde üst sıralara çıkmak istiyoruz” açıklaması ile tepki topladı!

Bu sezon Avrupa’da umduğunu bulamayan, ligde de kötü sezon geçiren Mersin Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’ndan ilginç bir açıklama geldi. Avrupa kupalarında  çıktığı 13 karşılaşmada 2 galibiyet ve 11 mağlubiyet alan, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde ise 9’uncu sırada olan Mersin BŞB, geçtiğimiz hafta sonu da deplasmanda Adana ASKİ'ye 70-58 yenildi. Bu skor ile ligdeki 10. mağlubiyetini alan turuncu beyazlı ekip, bu hafta sonu ise evinde Botaş'ı ağırlayacak.

BOTAŞ’A YENİLİRSEK PLAYF ZORA GİRER!
Adana ASKİ ve Botaş maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, Güney'in derbisinde Adana ASKİ karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti. 
Botaş maçında mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacaklarını söyleyen aydın, “Çünkü bu maçtan alacağımız kötü bir sonuç bizi play-off yolunda zora sokar. Özellikle bu hafta bizim üstümüzdeki rakiplerimiz birbirleriyle oynuyor. O yüzden alacağımız bir galibiyet bizim üst sıralar için şansımızı daha da artırabilir. Biz kendimiz gibi oynarsak bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah seyircimiz önünde güzel bir galibiyet alır, üst sıraları zorlarız" diye konuştu.

GİDİŞAT İYİ DEĞİL!
Ancak Genel Menajer Aydın’ın bu açıklamaları spor camiasında tepki toplayarak, “Başarısızlık nedeniyle hedef saptırılıyor” yorumlarına neden oldu. Sezona büyük bütçelerle ve umutla sezona giren Kadın Basketbol Takımı’nın tüm bu desteğe rağmen kötü bir gidişat sergilemesi ise “Artık bir şeyler yapılmalı” yorumlarına neden oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA