FİNAL HEYECANI MERSİN’DE YAŞANACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FİNAL HEYECANI MERSİN’DE YAŞANACAK


 

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Federasyon Kupası final grubu maçları, 22-26 Şubat tarihleri arasında Mersin’de yapılacak.

 8 takımın mücadele edeceği turnuva, yarın Gelişim Koleji-Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacak. 

TBL Federasyon Kupası final grubu müsabakaları Mersin'de oynanacak. Afyon Belediyesi, Bandırma Kırmızı, Bursaspor Durmazlar, Gelişim Koleji, İstanbulspor Beylikdüzü, Nesine.com Eskişehir Basket, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent takımlarının mücadele edeceği final maçları, 22-26 Şubat tarihleri arasında oynanacak. Gelişim Koleji-Sakarya Büyükşehir Belediyesi maçıyla başlayacak olan turnuvanın basın toplantısı, Atatürk Evi'nde yapıldı. TBF Yönetim Kurulu üyesi Serhan Antalyalı, Mersin’in artık bir spor şehri olarak anılmak istendiğini vurgulayarak, “Bu bağlamda federasyonumuz bu organizasyonu Mersin’e verdi. Tabi ki vermesi yetmiyordu, bunu desteklemek gerekiyordu. Bu noktada Büyükşehir Belediyemiz ile Valiliğimizin büyük katkıları oldu. Bu nedenle bu organizasyon Mersin’de yapılacak. Sporcularımıza Mersin’in keyfini çıkartmalarını, başarının keyfini çıkarmalarını diliyorum. Bütün herkese hayırlı bir turnuva diliyorum” şeklinde konuştu.
TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş de “Şehirde halen salon sorunu var ama Servet Tazegül Spor Salonu ile bu sorun biraz azaldı. Servet Tazegül’ü biraz daha canlandırmak gerekir diye düşünüyorum. Seyircilerimizi oraya çekecek bir düzen kurmalıyız. Orayı yükseltmemiz lazım” dedi. 
Takım antrenörleri ve kaptanlar ise turnuvanın herkese hayırlı geçmesini ve hak edenin kazanmasını istediler. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA