MAKAS DARALIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAKAS DARALIYOR


 

BAL liginde bitime 7 hafta kala Mersin ekipleri arasında kümede kalma yarışı nefes kesiyor.

SONER AYDIN

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) statü gereği 3 Mersin ekibi Meskispor, Silifke Belediyespor ve Toroslar Belediyespor arasındaki sıralamaya göre sonuncu olan takım ligden düşecek. İkinci olan ise Süper Amatör Lig’den gelen 2. takım ile baraj maçı oynayacak. Ligde son 7 haftaya girildiğinde Silifke Belediyespor 31, Meskispor 30, Toroslar Belediyespor ise 26 puanda bulunuyor.
TOROSLAR’IN NEFESİ YETMEDİ!
Geçtiğimiz hafta meydana gelen tribün olayları nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan Kilis Belediyespor, Toroslar Belediyespor ile önemli bir karşılaşmaya çıktı. Maçın genelinde iki takımında birbirine büyük bir üstünlük kuramadığı gözlenirken, Kilis Belediyespor’un maçın 2. yarısında daha istekli bir futbol ortaya koyduğu dikkatlerden kaçmadı. Takım olarak galibiyete kilitlenen Kilis Belediyespor, maçın 88. dakikasında Harun Fırtına’nın kale sahası çizgisinden attığı şutun gol olması ile 3 puanı alan taraf oldu. Silifke Belediyespor’un BAY geçtiği haftada Toroslar Belediyespor maçın bitimine 2 dakika kala yenen gole ve kaçan avantajın üzüntüsü yoğun yaşadı.
MESKİ’DEN 3’LÜK
Sezon başı yaptığı yatırımın karşılığını alamayan Meskispor Ligdeki son 7 karşılaşmada alacağı puanlar ve sergileyeceği futbol gelecek sezonun kaderini belirleyecek. Bu hava ile sahaya çıkan Mavi Beyazlılar rakibi Ceyhan Doğanspor’u 3-1 yenerek Silifke Belediyespor’un dinlendiği hafta, diğer rakibi Toroslar Belediyespor’un son dakika golü ile mağlup olması ile haftayı en karlı kapatan ekip oldu.
Maça istekli başlayan Meskispor maçın genelinde oyunun hakimiydi. İlk yarının ortalarında baskısını artıran Meskispor maçın 31. ve 34. dakikalarında arka arkaya bulduğu goller ile ilk yarının sonlarına doğru 2-0 öne geçti. Yediği gollerin şokunu üzerinden atan konuk ekip Ceyhan Doğanspor ilk yarının bitimine dakikalar kala yakaladığı karambol pozisyonunda Meskispor’un kendi kalesine gol atmasını sağladı.
İlk yarıyı 2-1 önde kapatan Mavi Beyazlı ekip ikinci yarıya da hızlı başlayarak önemli gol pozisyonları üretti. Maçı domine eden Meskispor karşılaşmanın 65.dakikasında maçın sonunu belirleyen golü attı 3-1. Meskispor iki rakibinin de puan alamadığı hafta 3 puan alarak haftanın en karlı ekibi oldu.
SİLİFKE HAFTAYI BOŞ GEÇTİ
Haftayı dinlenerek geçiren Silifke Belediyespor rakiplerinin maçlarını yakından takip etti. Silifke Belediyespor yöneticileri ve teknik ekip tam kadro Tevfik Sırır Gür stadında 2 hafta sonra karşılaşacakları Meskispor maçını yakın takibe aldı. Meskispor 3-1 kazanmasına üzülen Silifke temsilcisi Toroslar Belediyespor’un mağlup olduğu haberine bir o kadar sevindi. Silifke Belediyespor bu hafta sonu Lig Lideri Osmaniyespor’u konuk edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA