ÜNİVERSİTELİ PERİLER UÇUYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜNİVERSİTELİ PERİLER UÇUYOR!


 

Mersin Üniversitesi TKBL’de 26. haftada Kasatamonu’yu konuk etti. Ligde oynanan maçta Ferko Ilgaz Hotel Kastamonu Basketbol SK, Mersin Üniversitesi deplasmanında 65-61 kaybetmekten kurtulamadı.

Maçta çok uzun süre önde oynayan Kastamonu ekibi özellikle son 3 dakikada yaptığı basit hatalarla maçı kaybederken Marisa Ann Quick 16 sayı, 10 ribaund, 4 asist ile ayakta kalan isim oldu. Play-off yolunda önemli bir maç kazanan Mersin ekibinde ise Sasha Goodlett 26 sayı, 24 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getirdi.
 Maçın ardından açıklamalarda bulunan Suat Özdal “7 günde 3 maç yapan ve uzun otobüs yolculuğu ile deplasmanlara giden ama bunu mazeret olarak görmeyen, yüreğini sahaya yansıtan, son saniyeye kadar galibiyet için mücadele eden sporcularımı kutluyorum. Sezon öncesi play-offlarda mücadele edecek bir ekip kurduk ama görüyorum ki bu ekip play-off ta yer almak için yüreğini ortaya koyuyor, son 9 haftada alınan galibiyetlerin tesadüf olmadığını, sahada alınan önemli galibiyetlerle ortaya koyduk, sporcu teknik ekip arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA