YELKENCİLER YER İSTİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YELKENCİLER YER İSTİYOR!


 

Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübü üyeleri ve Mersin’in önde gelen iş insanları mangal partisinde bir araya geldi.

Sorunların masaya yatırıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Ballı; yönetimi 1 yıl önce devraldıklarını anımsatarak, “Mersin'de yaklaşık 320 kilometrelik sahilde ne yazık ki kendimize ait bir yer tahsisi için uğraş veriyoruz. Konu ile ilgili İl Gençlik Spor Müdürlüğü vasıtası ile girişimlerimiz oldu ve önümüzdeki engelleri aşmaya çalışıyoruz. Şuanda Türkiye'de en fazla yelkene sahip olan kulüp konumundayız. Biz istiyoruz ki yelken sporuna daha fazla önem verilsin ve bu ülkeyi farklı dallarda temsil edecek sporcular yetiştirilsin. Biz yelken sporuna gerekli önemi gösteriyoruz ve bununla ilgili yetkili yerlerden bize bir yer kazandırma konusunda destek bekliyoruz. Şuanda kulübümüzü maddi anlamda iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz. Yelken Kulübü için fedakârlık göstererek desteklerini esirgemeyen üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bu organizasyonda aramızda olan herkese, ayrıca 1 yıl önce bu görevi devraldığım önceki dönem başkanımız Utku Ener ve Genel Kaptanımız Sedat Çelikcan’a teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Yenilen yemeğin ardından geliri engelli yelken sporcuları yararına kullanılacak olan hediye çekilişi yapıldı. Hediye çekilişi sırasında üyeler arasında kıyasıya rekabet oluşurken, heyecanlı dakikalar yaşandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA