MENA ÜLKELERİ YATIRIMCILARI MERSİN’DE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MENA ÜLKELERİ YATIRIMCILARI MERSİN’DE!


 

Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerinden (MENA Ülkeleri) gelen, yaş meyve sebze başta olmak üzere ağırlıklı olarak tarım – gıda sektöründe faaliyet gösteren işadamları, yatırımcılar ile ticaret sanayi odaları temsilcileri ve gazetecilerden oluşan 45 kişilik bir heyet Mersin’de.

Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) ve Çukurova Kalkınma Ajansı işbirliğinde, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin (AKİB) katkıları ile kente gelen heyet, 19 – 21 Şubat 2017 tarihleri arasında 3 günlük bir iş ziyareti yapacak.

Program çerçevesinde misafirler onuruna 19 Şubat 2017 Pazar günü Divan Otel’de akşam yemeği programı organizasyonu gerçekleştirilecek. Yemek programında Mersin ekonomisini, iş ve yatırım ortamını, tarım ürünleri potansiyelini ve turistik değerlerini tanıtan video gösterisi Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımı ile yapılacak.
Programın ikinci gününde ise Mersinli işadamları ile gelen heyet arasında İş Görüşmeleri (B2B Programı) düzenlenmesi, Türkiye ve Mersin ekonomisi ile tarım – gıda sektörünün mevcut durumuna yönelik teknik sunumlar yapılması, Serbest Bölge ve Paketleme Tesisi Gezileri gibi faaliyetler yürütülmesi planlanıyor. Programın son gününde ise katılımcıların ilgi alanlarına göre Mersin panoramik şehir turu, Tarsus turu, kurum ziyaretleri gibi aktiviteler gerçekleştirilecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA