HAFTA İÇİ MESAİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAFTA İÇİ MESAİSİ


 

Mersin Süper Amatör Kümede Lig heyecanı hafta içi oynanan karşılaşmalar ile devam etti.

Ali Şanlı

Mut İdman Yurdu’nun oynamadan karlı kapattığı haftada küme düşmemeye oynayan iki ekip Gülnar Belediyespor ile Anamur Muz takımları gol atmayı beceremeyince her iki takımda 1 puana razı oldu. Lig 3’cüsü Mersin Yolspor Mersin Ormanspor ile berabere kalınca zirvede işler karıştı.

LİDER RAHAT
Play-Off’a Lider olarak girmeyi garantileyen Anamur Belediyespor Tarsus deplasmanında 3 puan ile döndü. Kümde kalma mücadelesi veren Tarsusgücü Lig Lideri Anamur Belediyespor ile Tarsus’da karşılaştı. Maça sona etkili oynayan Lider Anamur  2-0 gibi net skorla kazanma alışkanlığı sürdürdü. Aldığı bu galibiyet ile matematiksel olarak da Play-Off’lara 1.olarak gitmeyi garantiledi. Lidere boyun eğen Tarsusgücü ise son haftaya kadar Kümede kalıp kalmama kâbusunu yaşayacak.
Oynamadan avantaj sağladı

Lig ikincisi Mut İdman Yurdu bu haftaki rakibi Ligden düşmesi kesinlik kazanmış Tarsus Yıldırımspor’du Küme düştüğü için maça çıkmayınca Mut İdman Yurdu oynamadan 3 puan alarak rakiplerden gelen haberi bekledi. Lig 3’cüsü Mersin Yolspor ile Lig 4’cüsü Mersin Ormanspor’un karşı karşıya geldiği maçta maçın galibi çıkmayınca 2-2’lik skor Mut İdman Yurdu’na yaradı. Lig 2’cisinin Play-Off’lara 5 puan ile başlayacağı düşünülecek olursa rakiplerinin puan kaybettiği haftada alına 3 puanın önemi ortaya daha iyi çıkıyor.

ALT TARAF KARIŞTI
Kümeden düşme potasının hemen üstünde yer alan 2 takım Gülnar Belediyespor Anamur Muz takımları Mersin Suni çim sahada karşılaştı. Her iki takımında kontrollü oyunu seçtiği, fazla gol pozisyonuna girmediği maç başladığı gibi bitti 0-0. Her iki takımada fazla yaramayan bu skor sonunda alt tarafta işler biranda karıştı. Daha önce Ligden düşmesi kesinleşen Mersin Gençlerbirliği ve Tarsus Yıldırımspor’un yanına gelecek olan 3’cü takım ise Ligde oynanacak 3 karşılaşma sonunda belli olacak. Ligde kalma mücadelesi Gülnar Belediyespor,Anamur Muz ve Tarsusgücü arasında geçecek.

YENİŞEHİR DAĞILDI
Play-Off’u hedefleyen Erdemli Belediyespor Ligden düşmesi kesinleşmiş olan rakibi Mersin Gençlerbirliği’ne acımadı 5-1. Ligin misafir takımı Mersin Gençlerbirliği Ligden düşmesine rağmen sahaya çıkarak onurlu bir mücadele vermeye devam ediyor. Erdemli Belediyespor ise devre arsı yaptığı transferler ile ikinci yarıya fırtına gibi girerek Play-Off’a büyük ölçüde katılacak.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA