KİMDEN ALIYOR BU CESARETİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KİMDEN ALIYOR BU CESARETİ?


 

Meskispor Asbaşkanı hakkında skandal iddia! Çocukların üzerine araba mı sürdü?

Mersin’de önceki gün spor camiasını şok eden bir olay yaşandı! İddiaya göre; Macit Özcan Tesislerinde önceki gün skandal bir olay meydana geldi. İddialara göre, Tesislerdeki büyük sahanın kale arkasında antrenman yapan Mersin İdman Yurdu U-14 takımı Meskispor yöneticilerinden izin alarak sahanın bir yarısında çift kale maç yaptı. 

Ancak maç bitimine dakikalar kala tesislere gelen Meskispor Kulüp Asbaşkanı Latif Can, arabasıyla saha içine girerek, maç yapan çocukların sahayı terk etmesini istedi. Çocuklarını izlemek için tesise gelen veliler ise Latif Can’a büyük tepki gösterdi. 
Velilerle, Latif Can arasında yaşanan gerginliğin araya giren yöneticiler tarafından sonlandırıldığı öğrenildi. Velilerin, büyük panik ve korkuya neden olan olayın ardından Latif Can’a, “Şehir eşkıyası mısın? Çocukların üzerine araba sürülür mü? Burhanettin Kocamaz’ın kuzeni olman, sana çocukların üzerine araba sürme yetkisi vermez” dediği öne sürüldü. 
Öte yandan velilerin savcılığa giderek suç duyurunda da bulunacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA