MECLİS ÜYELERİ DE ARTIK BİSİKLETLİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MECLİS ÜYELERİ DE ARTIK BİSİKLETLİ


 

Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan bisiklet kampanyası büyüyerek devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 14 şanslı sevgiliye bisiklet hediye eden Mezitli Belediyesi şimdi de 31 belediye meclis üyesine bisiklet dağıttı. 

Mezitli Belediyesi’nin yaptığı bisiklet yollarının toplam uzunluğunun bin 500 metreye yaklaştığını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, buna karşılık olarak Sağlık Bakanlığı’ndan ilk etapta 350 adet bisiklet geldiği bilgisini verdi. Önümüzdeki süreçte bu rakamın 850’ye ulaşacağını umduğunu ifade eden Tarhan, Sevgililer Günü’ne özel Mezitli Kart kullanıcıları arasından çekilen kura ile 14 bisiklet dağıttıklarını söyledi. 
Bisiklet kullanımını artırmanın pek çok avantajı olduğunun altını çizen Tarhan, “Bisiklet kullanımını teşvik etmesi ve özendirmesi nedeniyle 31 belediye meclis üyemizin tamamına bisiklet hediye ediyoruz. Önümüzdeki günlerde yine mahalle muhtarlarımıza, birim müdürlüklerimize ve Mezitli’de yaşayan vatandaşlarımıza bu bisikletleri vermeye devam edeceğiz. Amacımız insanların spor yaparak daha sağlıklı olması, akaryakıttan tasarruf edilmesi, çevre kirliliğinin azaltılması için bisiklet kullanımına büyük önem veriyoruz. Mezitli ilçemiz, gerek coğrafik gerekse topoğrafik olarak bisiklet kullanımına son derece uygun. Diğer gelişmiş ülkelere göre bu tür imkanlara karşın bisiklet kullanımı yok denecek kadar az. Bu yolla meclis üyelerimiz de her zaman olduğu gibi bisiklet kullanımının teşviki açsından öncü olacaklar. İleride istiyoruz ki Mezitli bir bisiklet kenti olsun, yediden yetmişe herkes bisiklet kullansın istiyoruz” diye konuştu. (Bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA