CEO’NUN CEZASI BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CEO’NUN CEZASI BELLİ OLDU


 

Geçen hafta oynanan Mersin İdman Yurdu Boluspor maçında rakip takım oyuncuları ile tartışan CEO Haluk Kulaçoğlu’nun cezası açıklandı.

Ali Şanlı

TFF Disiplin Kurulu yayınladığı açıklamaya göre 30 gün hak mahrumiyeti ve 15 Bin TL. para cezası aldı. Disiplin Kurulu ayrıca Kale arkası F1 Blok tribününe giriş yapan taraftarın kartları bloke edildiğini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulundan konuya yönelik yapılan açıklamada “Mersin İdmanyurdu Kulübünün, 11.02.2017 tarihinde oynanan Mersin İdmanyurdu - Boluspor TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kale Arkası F1 Blok’a giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada Mersin İdmanyurdu Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Mersin İdmanyurdu Kulübü idarecisi Haluk Kulaçoğlu'nun, rakip takım mensuplarına yönelik hakareti nedeniyle takdiren 30 Gün Hak Mahrumiyeti ve 15.000. - TL Para Cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Mersin İdmanyurdu Kulübü idarecisi Haluk Kulaçoğlu hakkında, akredite edilmediği alanlarda bulunması nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, karar verildi” cümlelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA