6 PUANLIK MAÇ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

6 PUANLIK MAÇ!


 

Mersin İdmanyurdu, 21. Haftanın açılış maçında Samsunspor ile 39. randevuya çıkıyor.

Kırmızı lacivertlilerde tek hedef 3 puan alıp, düşme potasından uzaklaşmak.
Ali Şanlı
Mersin İdmanyurdu, TFF 1. Ligin 21. Hafta açılış maçında Samsunspor ile karşı karşıya geliyor. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda, bugün saat 18 30’da oynanacak maçı ise Tolga Özkalfa yönetecek. 
Kırmızı Lacivertli takım bugün oynayacağı maç ile birlikte Samsunspor karşısında 39.  müsabakasına çıkacak. Bu zamana kadar resmi müsabakalarda 38 kez karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde Mersin İdmanyurdu 16 maçı, Samsunspor ise 13 maçı kazandı, 9 maç ise eşitlikle sonuçlandı.  Mersin İdmanyurdu deplasmanda oynadığı 19 karşılaşmada 2 kez kazanırken 6 maç beraberlik 11 maç ise Samsunspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. 
3 EKSİKLE GİTTİ
Dün hava yolu ile Samsun’a giden Mersin İdmanyurdu, Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleştirdiği tek antrenman ile çalışmalarını sonlandırdı. Daha sonra kampa giren kırmızı lacivertli takım maç saatini beklerken maçın ilk 11’in maç saatinde netleşeceği öğrenildi. Kart cezası bulunan Tita,  Ricardo Pedriel ve Nurullah Kaya maçta oynayamayacak.
İKİ TAKIM İÇİN KADER MAÇI
Oynanacak maç hem Mersin İdmanyurdu için hem de Samsunspor için kader maçı olacak. Ligin sonunda bulunan iki takım için kazanılacak her puanın önemi çok. Maçta kazanan takım ileriki maçlar için büyük avantaj sağlayacak. Kaybeden takım psikolojik açıdan geriye düşecek. Maç altı puan değerinde oynanacak. Sezon sonunda puanların eşit olması durumunda takımların kaderi birbiriyle oynandığı maçlar üzerinden belirlenecek. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA