SON DÜZLÜĞE GİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SON DÜZLÜĞE GİRİLDİ


 

Mersin Süper Amatör Kümede son düzlüğe girildi. 3 takımın Play-Of’u garantilediği diğer 3 takımın ise son hafta belli olacağı ligde geçen hafta ile karşılaştırıldığında kısır geçti.

Lider Anamur Belediyespor’un kazandığı yakın takipçileri Mut İdman Yurdu’nun kaybettiği, Mersin Yolspor’un kazandığı haftada heyecan üst seviyelere ulaştı.

 KOLTUĞU SAĞLAMA ALDI
Anamur Şehir Stadyumu’nda bu hafta Yenişehir Spor´u karşılayan Anamur Belediyespor, rakibine ecel terleri döktürdü 2-0. 90 dakika boyunca yüksek performansta oyun oynayan yeşil beyazlı ekip rakibi Yenişehir Spor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Anamur 51 olan puan durumunu 54´e yükseltti. Anamur Belediyespor en yakın rakibine 11 puan fark atarak liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor.

MUT CEPTEN YİYOR
Lig ikincisi Mut İdman Yurdu da 3’üncü sırada bulunan Mersin Yolspor ile karşılaştı. 6 puanlık maçta gülen taraf Mersin Yolspor oldu 1-0. Suni Çim sahada oynanan karşılaşmada maça etkili başlayan, gol arayan ekip Mersin Yolspor maçta iyi oynayan taraf oldu. Yolspor, ilk yarının ortalarında attığı tek gol ile 6 puan değerindeki maçı 1-0 kazanarak rakibiyle aynı puana ulaştı. Son haftalarda kötü bir grafik çizen Mut İdman Yurdu ise aldığı bu kötü sonuçtan dolayı Play-Off’a avantajlı girme şansını az da olsa kaybetti.

GÜLNAR SERİYE BAĞLADI
Ligde kalma mücadelesi veren Tarsus Yıldırımspor ile Gülnar Belediyespor da, Tarsus’ta karşı karşıya geldi. Kaybedenin büyük sıkıntı yaşayacağı maçta devre arası yaptığı takviyeler ile çıkışta olan Gülnar Belediyespor kazandı 1-6. 
Baştan sona oyunun kontrolünü elinde tutan Gülnar ekibi rakibini 6-1’lik farklı yenerek bütün umutlarını söndürdü. Karşılaşmayı farklı kazan Gülnar Belediyespor puanını 23’e çıkartarak tehlikeli bölgensin hemen üzerinde yer aldı. 
Öte yandan Anamur Muz da, bir başka Tarsus temsilcisi olan Tarsusgücü’nü 3-1 yenerek ligde kalma mücadelesinde ‘bende varım’ dedi.
 
PLAY-OFF AŞKINA
Geçen sezon BAL’dan olaylı şekilde düşen Erdemli Belediyespor, devre arası yaptığı transferler ile Play-Off(u zorluyor. Kendisi gibi Play-Off’u amaçlayan Akdeniz Belediyespor konuk eden Erdemli Belediyespor, 3 puanı çok istemesine rağmen amacına ulaşamadı ve karşılaşma 1-1 berabere bitti. Erdemli temsilcisi aldığı bu sonuçla puanını 34’e yükseltti. Akdeniz Belediyespor ise aldığı bu sonuçla işini biraz daha zora soktu. Son 4 haftaya girilirken Akdeniz temsilcisinin geriye kalan maçlarda mutlaka kazanması gerekiyor.

ORMAN’I YAKTILAR
Play-Of’a avantajlı girmek isteyen Mersin Ormanspor da, kümede kalma mücadelesi veren K. Milliyespor’a 1-0 kaybederek haftanın sürprizine imza attı. Gergin geçen karşılaşmada ligde kalma mücadelesi veren K. Milliyespor 2 kırmızı kart görmesine rağmen maçtan 1-0 ayrılmasını bildi. K.Milliye aldığı bu galibiyet ile derin bir nefes alırken Play-Off’a avantajlı girmek isteyen Mersin Ormanspor da eksik kalan rakibine puan kaptırmanın üzüntüsü yaşadı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA