TAKİP SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAKİP SÜRÜYOR


 

Bölgesel Amatör Ligde 16.hafta oynandı. Mersin temsilcileri 2 galibiyet 1 beraberlik alarak yollarına devam etti.

ALİ ŞANLI

Bu haftayı BAY geçecek olan Silifke Belediyespor, İskenderunspor deplasmanından 1 puanla döndü, Meskispor ise Belen Belediyespor’u 1-0 yenerek haftaya karlı girdi, Hoca değişikliğine giden Toroslar Belediyespor ligin zayıf ekiplerinden Körfez İskenderunspor’u 5-1 flaş bir skorla mağlup etti. Alınan bu sonuçlardan sonra 3 takım bir birinden kopmayarak Lige heyecan kattı.
1 PUAN İLE YETİNDİ
 Silifke ekibi Medcem Silifke Belediyespor deplasmanda İskenderun 1967 ile karşılaştı.  İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Silifke ekibi 10 kişi kaldı. 64. dakikada kırmızı kart gören Anıl’ın oyun dışı kalmasıyla maça 10 kişi devam etmek sorunda kalan Medcem Silifke beraberliğe razı oldu.  Bu sonuçla Silifke puanını 31’e çıkardı ve şampiyonluk ümitlerini de başka bahara bıraktı.
KAN DEĞİŞİKLİĞİ GOL YAĞDIRDI
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Toroslar Belediyespor hafta içi hoca değişikliğine giderek Hasan Çadırcı ile anlaştı. Çadırcı çıktığı ilk maçta galibiyet ile tanıştı. Sahasında Körfez İskenderun’u gol yağmuruna tuttu. Maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, rakibini 5-1 yenerek önemli bir avantaj sağladı. İlk yarıda etkili ataklarını 20. dakika İbrahim, 27. dakikada Delil ile gole çeviren ev sahibi ekip, soyunma odasına 2 farklı skorla girdi. İlk yarıda birde penaltı kaçıran yeşil beyazlılar, ikinci yarıda rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Yeşil beyazlılar 53 dakikada Mustafa Aşık ile farkı üçe çıkardı.  62. dakikada Metin ile farkı dörde çıkaran temsilcimiz, maçın son dakikalarında Ahmet ile golü buldu. Uzatmaların son saniyesinde rakibin golü geldi ve maç Toroslar Belediyespor’un 5-1 üstünlüğü ile sona erdi Belediye Başkan Hamit Tuna’nın da takip ettiği karşılaşma sonunda Toroslar Belediyespor puanını 26’ya çıkararak, Meskispor’un hemen altında yer aldı.
ZOR OLDU
Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden temsilcilerimizden Meskispor deplasmanda Belen Belediyespor’u yenerek puanını 27’ye çıkarttı. Maçta etkili başlayan konuk ekip Meskispor maçın 38. dakikasında golle tanıştı. Yeni transfer Ümit Can’ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan mavi beyazlılar, ikinci yarıda da rakibine gol fırsatı vermedi ve bu kritik karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Meski aldığı bu galibiyetle puanını 27 ya çıkardı ve ligde 6. sıraya yerleşti. Zorlu mücadeleden 3 puan ile çıkan Meskispor hafta sonu Tevfik Sırrı Gür stadında Ceyhan Doğanspor’u konuk edecek.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA