ÜSTÜN TARAF MERSİN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜSTÜN TARAF MERSİN


 

Mersin İdman Yurdu, TFF 1.Lig’in 20. haftasında Boluspor’u konuk edecek.

Bugün saat 18.30’da başlayacak karşılaşmanın Mersin için ayrı bir önemi var. Alt taraftan kurtulmak isteyen Kırmızı Şeytanlar, başta Boluspor olmak üzere evinde oynayacağı tüm maçları kazanmak istiyor.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu ve Boluspor, bugün 34.kez karşı karşıya gelecek. 2 takım arasında ilk karşılaşmasını 1969/1970 sezonunda oynanırken, bu maç Boluspor’un 3-1 üstünlüğü ile bitti. Boluspor, Mersin İdman Yurdu karşısında 9 maç kazanabildi. MİY ise 11 maç kazandı. 13 maç ise berabere bitti. 
MİY-Boluspor karşılaşmalarında en gollü maç 1972/1973 sezonunda oynandı. Maç 3-3 berabere bitti. Boluspor ve Mersin İdman Yurdu karşılaşmalarının sadece 5’inde gol sesi çıkmadı. MİY ve Bolu maçlarının 8‘inde de kırmızı kart çıktı.
Kırmızı Beyazlı ekip Mersin İdman Yurdu’na toplam 16 kez konuk oldu. 16 maçın 8’i berabere bitti. Kırmızı Lacivertliler sahasında sadece bir maç kaybederek 7 maçı kazandı. Mersin İdman yurdu’na konuk olan Boluspor sadece 1977/1978 sezonunda 1 maç kazanabildi.
TFF 1.Lig’in ilk devresinin 3.haftasında Boluspor, Mersin İdman Yurdu’nu konuk etti. Maç Mersin İdman Yurdu’nun 2-0 üstünlüğü ile bitti. Andre Santos Mersin İdman Yurdu karşısında kullandığı 2 penaltıdan da yararlanamadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA